"słoiczek" Biety- jamnik, kosteczki 3x12 litrów
Re: "słoiczek" Biety- jamnik, kosteczki 3x12 litrów
Podpisuje sie pod postem Adamsa! Proponuje nie komentować wątków Biety do momentu pojawienia sie fotek! Niech ma! Hahaha
- 3
Zdjęcia dodane w pierwszym poście.
Film dostępny tu:
https://www.facebook.com/magia.kobiecos ... 113846615/
Film dostępny tu:
https://www.facebook.com/magia.kobiecos ... 113846615/
- 0
Wystąpiła mała zmiana co do obsady kosteczek. W pierwszej kostce są krewetki odmiany sakura 10 sztuk. Druga kostka jest z odmiana krewetek blu velvet = jakies tam. Docelowo ma byc 10 sztuk blu velvet, i 4 sztuki jakieś tam. (biało czarne). Trzecia kostka zawiera odmianę krewetek white pearl 10 sztuk. Każda kostka ma tez po 3 pary gupików Endlera. NBie wiem na chwile obecna, czy one tam zostana, czy gdzies indziej im wygospodaruję miejsce.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Nie komentuje, czekam na foty wstawiane przez Bietę
- 1
Foty i filmik już jest. W pierwszym poście.
- 0
A dzisiaj.... jak robiłam podmiankę wody....zauważyłam młode krewecie blu velvet, takie długości 3-4 mm. Bardzo mnie to ucieszyło,
Zauważyłam tez jedna krewecię noszącą jaja. Nie wiem ile może być sztuk, ale wygląda na dośc sporawo.
Jako,że zbiorniczki są malutkie i nie wysokie, to krewetki uciekają ze swoich domków. Sakurę przyłapałam w gościnie chyba już ze dwa razy.
Zauważyłam tez jedna krewecię noszącą jaja. Nie wiem ile może być sztuk, ale wygląda na dośc sporawo.
Jako,że zbiorniczki są malutkie i nie wysokie, to krewetki uciekają ze swoich domków. Sakurę przyłapałam w gościnie chyba już ze dwa razy.
- 0
Z tych krewetek, które zakupiłam w sklepie u Saksona, wszystkie mają się dobrze i nie mam strat.
- 0