十面埋伏 czyt. shí miàn mái fú czyli House of Flying Daggers
Re: 十面埋伏 czyt. shí miàn mái fú czyli House of Flying Daggers
Propozycje na ten tydzień, raczej do gustu Ci nie przypadną. Powód? Niestety zbyt statyczne.
Pierwsza, przeźroczka Parambassis lala.
Druga, flądra, oferowana jako Hypoclinemus mentalis, tak naprawdę Achirus lineatus. Które bardziej nadają się do twojej solniczki.
Pierwsza, przeźroczka Parambassis lala.
Druga, flądra, oferowana jako Hypoclinemus mentalis, tak naprawdę Achirus lineatus. Które bardziej nadają się do twojej solniczki.
- 2
Mariusz na słodko poproszę.
Tu lekko idąc w off, po jaką cholerę farbują przeźroczki, w naturalnym "ubraniu" ta ryba wygląda dużo ciekawiej, tyle że te paskowane na fluorescent podobno bez problemu mogą żyć w słodkiej wodzie, a zanim im ten pasek zniknie będzie mi wstyd pokazać komuś swoje akwarium.
Nad flądrami myślałem wcześniej jako dodatek do quasi solniczki, ale trochę tam już gęsto choć nie mówię nie, tyle że nie do "sztyletów".
Tu lekko idąc w off, po jaką cholerę farbują przeźroczki, w naturalnym "ubraniu" ta ryba wygląda dużo ciekawiej, tyle że te paskowane na fluorescent podobno bez problemu mogą żyć w słodkiej wodzie, a zanim im ten pasek zniknie będzie mi wstyd pokazać komuś swoje akwarium.
Nad flądrami myślałem wcześniej jako dodatek do quasi solniczki, ale trochę tam już gęsto choć nie mówię nie, tyle że nie do "sztyletów".
- 0
Mann am Boden
Przeźroczka na stówę słodka. Te farbowane lisy to Parambassis ranga.
- 0
Ok więc przeźroczkę chwytam chyba widziałem u Kryśki
- 0
Mann am Boden
Płaszczka ma jeszcze na stanie Rhinomugil corsula. Nie ma filmów poglądowych z pływania.
- 0
Już dwa razy przymierzałem się do zakupów "fałszywców" - na ostatniej Aqua Jurze (ale wtedy nie miałem na nie zbiornika ) i ostatnio całkiem niedawno, ale Kryśka coś ściemnił że zeszły na ospę, tyle że przeznaczeniem miało być poskoczkarium ( znowu byłem przekonany o podsoleniu
)

- 0
Mann am Boden
Tym razem nie o rybach.
Już w kilku innych tematach podniósł się lament na krasnale.
Sam mam o nich chyba zupełnie inne zdanie niż wszyscy, ja nie wyobrażam sobie żeby w moim baniaku ich nie było.
Więc obecny atak sinic wywołuje u mnie inny problem, jak pozbyć się cyjano, ale nie stracić glona
.
Już w kilku innych tematach podniósł się lament na krasnale.
Sam mam o nich chyba zupełnie inne zdanie niż wszyscy, ja nie wyobrażam sobie żeby w moim baniaku ich nie było.
Więc obecny atak sinic wywołuje u mnie inny problem, jak pozbyć się cyjano, ale nie stracić glona

- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Krewetki widujesz ? 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jakąś jedną w wersji mikro widziałem
- 0
Mann am Boden
To postaram się aby zwiększyła się ich ilość 

- 0