początek 960 L
Re: początek 960 L
Myślałeś nad zaszczepieniem mchu na tych korzeniach? Według mnie to wyglądałoby extra 

- 0
Ojej jestem zachwycona, to są moje klimaty. Korzenie, zieleń, rozmiar zbiornika suuuper. Jak ja żałuję, że nie mieszkam w domu.

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
drugi profil
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
don't worry, don't cry, drink VODKA & fly
to ja łyżkę dziegciu....
pusto..... Masz już rodostomusy?? ja mam"ławicę" 50 szt (tylko) a wizualnie robią szumu za 100.
ziele się rozbuja i wizualnie będzie elegancko, ale lewa i prawa końcówka korzenia aż prosi o microzoria albo bolibitisy, zrobiłyby fajne kępy .
baniak rozwojowy moim zdaniem na pierwsza dziesiątkę forum spokojnie.

pusto..... Masz już rodostomusy?? ja mam"ławicę" 50 szt (tylko) a wizualnie robią szumu za 100.
ziele się rozbuja i wizualnie będzie elegancko, ale lewa i prawa końcówka korzenia aż prosi o microzoria albo bolibitisy, zrobiłyby fajne kępy .
baniak rozwojowy moim zdaniem na pierwsza dziesiątkę forum spokojnie.
- 0
Rodostomusy już pływają narazie 50 sztuk ale w akwarium niema nic wiekszego wiec zabardzo w stadzie sie nie trzymają
- 0
Masz skalary.. moje od pierwszego dnia w kupie. może dlatego że przestrzeń do pływania mają tylko z przodu? u Ciebie mogą pływać właściwie wszędzie....
- 0
Skalary mam ale jeszcze młode wielkości 5cio złotówki (bez płetw)
- 0
u mnie wyjściowo były takie same,nawet trochę mniejsze
co nie przeszkadzało rodostomusom pływać w stadzie, może mam trochę jaśniej.....
a pływają po całej bańce ( w sensie wszystkie partie baniaka? moje 15 cm nad dnem i tak do połowy wysokości maks.
chyba że jest paśnik wtedy wyżej , ale nie wyżej niż 2/3
co nie przeszkadzało rodostomusom pływać w stadzie, może mam trochę jaśniej.....
a pływają po całej bańce ( w sensie wszystkie partie baniaka? moje 15 cm nad dnem i tak do połowy wysokości maks.
chyba że jest paśnik wtedy wyżej , ale nie wyżej niż 2/3
- 0
pływają po całym akwa góra dół i wszystkie boki
tylko przy oświetleniu wieczornym zbijają się w ławicę

- 0