Górzyste akwarium
|Strona 1 z 1
Górzyste akwarium
Dawno nic nie pisałem to teraz pochwalę się moim małym akwarium zrobionym z druga połówką.
Jest to akwarium 54l. Jak widać roślin za wiele niema. Jest tam jedynie gałęzatka i wgłębka. Oświetlenie to belka led 24w (produkcji własnej). Myślę, że ilość watów zmniejszę. Filtracją zajmuje się kaskada.
Ryb jeszcze nie ma ponieważ akwarium ma dopiero tydzień i bakterie special blend robią robotę ale obsada będzie dobierana pod ph i twardość wody. Jeśli ph będzie 8 lub wyższe wtedy będą kolcobrzuchy jeśli niższe to kobieta mojego życia wybrała modrooki lub lśniącooczki.
Teraz czas na reklamę :p
Kamienie są ze sklepu 26 stopni. Polecam wszystkim bo nigdzie w Białymstoku nie ma takich i takiego wyboru. Jeszcze raz dzięki Grzesiek za pomoc w doborze
Tak wygląda akwarium
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jest to akwarium 54l. Jak widać roślin za wiele niema. Jest tam jedynie gałęzatka i wgłębka. Oświetlenie to belka led 24w (produkcji własnej). Myślę, że ilość watów zmniejszę. Filtracją zajmuje się kaskada.
Ryb jeszcze nie ma ponieważ akwarium ma dopiero tydzień i bakterie special blend robią robotę ale obsada będzie dobierana pod ph i twardość wody. Jeśli ph będzie 8 lub wyższe wtedy będą kolcobrzuchy jeśli niższe to kobieta mojego życia wybrała modrooki lub lśniącooczki.
Teraz czas na reklamę :p
Kamienie są ze sklepu 26 stopni. Polecam wszystkim bo nigdzie w Białymstoku nie ma takich i takiego wyboru. Jeszcze raz dzięki Grzesiek za pomoc w doborze
Tak wygląda akwarium
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 8
- Często zagląda
- Reputacja: 47
- GG: 0
Re: Górzyste akwarium
Hm, to akwarium wygląda na ponad 200 litrów.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Wygląda nieźle. Brakuje tylko grubszego żwiru u podnóża gór, sam piach zbytnio się odcina.
Z tymi skałami akwarium faktycznie wydaje się większe.
Z tymi skałami akwarium faktycznie wydaje się większe.
- 0
Ciekawi mnie jedno. Jak za m-c czy dwa będzie wyglądał ten biały piaseczek?
- 0
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
- Często zagląda
- Reputacja: 47
- Bywalec
- Reputacja: 39
|Strona 1 z 1