"kostka"150 litrów Biety
Re: "kostka"150 litrów Biety
Ależ odjechaliście od tematu 
Fakt, w moim układzie to samica wygląda ładniej - ma świetne barwy - od turkusu po pomarańcz.
Odchowały młode przy dwóch wielkich Oskarach :-) Nawet mi jedna szt (samica) została i osiąga już mniej więcej 6-7 cm.

Fakt, w moim układzie to samica wygląda ładniej - ma świetne barwy - od turkusu po pomarańcz.
Odchowały młode przy dwóch wielkich Oskarach :-) Nawet mi jedna szt (samica) została i osiąga już mniej więcej 6-7 cm.
- 0

Tak, zgadzam się z Piotrkiem w 100%. U mnie też właśnie samica była ładniej wybarwiona od samca. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
ładniej? samiec ma dystyngowane barwy a samica tani makeup
A poważnie ,zgadzam się że jest bardziej kolorowa ale mnie samce podobają się bardziej, fakt że w czasie tarła i przy odpowiednim oświetleniu.
niniejszym akceptuje wasze poglądy i kończę zaśmiecać wątek

A poważnie ,zgadzam się że jest bardziej kolorowa ale mnie samce podobają się bardziej, fakt że w czasie tarła i przy odpowiednim oświetleniu.
niniejszym akceptuje wasze poglądy i kończę zaśmiecać wątek

- 0
Ikra paletek chyba spleśniała. W 100% została zeżarta przez parkę.
- 0
No niestety, kostka 150 litrowa przestała istnieć jako akwarium. Szkło jest całe i kompletne, ale już bez życia. 

- 0