Arowana czarna złota i czerwona oraz L-200
|Strona 1 z 1
Arowana czarna złota i czerwona oraz L-200
Każdy kto śledzi rynek arowan wie, iż w 2016 r. była wielka posucha z podrostkami. Jak dobrze się orientuję były tylko raz dostępne w ilości chyba 8 szt., w cenie, jak dla mnie zaporowej bo chyba po 850 zł. Były też w Kaliningradzie po około 450 zł ale latem zamknęli granicę i nie było ich jak przewieźć.
Właśnie jest ściąganych do Polski 30 szt. Będą już za kilka dni. Za około dwa lub trzy tygodnie będą w sprzedaży. Maluchy około 8-10 cm jeszcze z woreczkami w cenie nie przekraczającej 600 zł i podrośnięte 15-20 cm w cenie 1000 zł. Jeżeli zebrałoby się kilku zainteresowanych to może będzie można się potargować a i koszt transportu zmaleje. W kwietniu będą złote i czerwone. Ja dodatkowo będę brał jeszcze kilka lub kilkanaście L-200. Jak ktoś zainteresowany to proszę pisać do mnie, podam namiary na hurtownię.
Właśnie jest ściąganych do Polski 30 szt. Będą już za kilka dni. Za około dwa lub trzy tygodnie będą w sprzedaży. Maluchy około 8-10 cm jeszcze z woreczkami w cenie nie przekraczającej 600 zł i podrośnięte 15-20 cm w cenie 1000 zł. Jeżeli zebrałoby się kilku zainteresowanych to może będzie można się potargować a i koszt transportu zmaleje. W kwietniu będą złote i czerwone. Ja dodatkowo będę brał jeszcze kilka lub kilkanaście L-200. Jak ktoś zainteresowany to proszę pisać do mnie, podam namiary na hurtownię.
- 1

Re: Arowana czarna złota i czerwona oraz L-200
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2

To jest ogłoszenie ryb, o których pisałem. Mają mały poślizg i dopiero za około 10 dni będą odbierać ryby. Ja się umówiłem na zakup w ostatni weekend marca.
https://www.olx.pl/oferta/arowana-czarn ... 669cd23168
https://www.olx.pl/oferta/arowana-czarn ... 669cd23168
- 0

Dyski patrzyłem wcześniej - ale póki co budżetu brak
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Drogi Thazie, wywal tego "węża" z kieszeni, to i pieniądze się znajdą. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ee na rybę 400 wydać to wg mnie przegięcie 
@tapatalk

@tapatalk
- 0

thaz pisze:Ee na rybę 400 wydać to wg mnie przegięcie
@tapatalk
Euro, dolarów czy tylko złotych?

Talknięte z tapka.