"słoik" 600 litrów Biety
Re: "słoik" 600 litrów Biety
Bieta pisze:No poczekajcie Wy Drodzy Panowie, niech no ja się tylko nauczę wrzucać foty- codziennie będę Was zamęczać new swekami ze swoich akwariów.
Nie dam Wam wtedy odpocząć od fotek i filmików.
Tak trzymać ! Wrzucaj aż im zbrzydnie
- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika
Więc Elżbieto szybki poradnik.
Jeżeli wrzucasz fotki z telefonu to:
1. jeżeli to nowy temat to masz spokój, piszesz tytuł, treść (albo nie) i klikasz pod ramką dodaj załącznik (przeniesie Cię do galerii w Twoim tel. wybierasz fotkę i cyk)
2. jeżeli temat stary, to nie wybierasz opcji z ramką "szybka odpowiedź" tylko klikasz w pomarańczowy prostokąt "odpowiedź" a dalej jak w pkt 1
Jeżeli fotki wrzuciłaś na kompa to postępujesz dokładnie jak wyżej tyle, że wybiera Ci z pliku fotek zapisanych na komputerze.
Jeżeli wrzucasz fotki z telefonu to:
1. jeżeli to nowy temat to masz spokój, piszesz tytuł, treść (albo nie) i klikasz pod ramką dodaj załącznik (przeniesie Cię do galerii w Twoim tel. wybierasz fotkę i cyk)
2. jeżeli temat stary, to nie wybierasz opcji z ramką "szybka odpowiedź" tylko klikasz w pomarańczowy prostokąt "odpowiedź" a dalej jak w pkt 1
Jeżeli fotki wrzuciłaś na kompa to postępujesz dokładnie jak wyżej tyle, że wybiera Ci z pliku fotek zapisanych na komputerze.
- 0
Mann am Boden
Bieta pisze: codziennie będę Was zamęczać new swekami ze swoich akwariów.
Uwierz, że stokroć wolę oglądać zdjęcia szkieł niż TV.
Tak jak pisał Misiak wystarczy, że foty, które wrzuciłaś na face ściągniesz ponownie na swój komp. One już będą w takiej rozdzielczości, że bez problemu wejdą na forum. Nie będziesz już musiała ich formatować.
Tak jak Andrzej pisze, foty dodajesz tyko przez "odpowiedź" a nie "szybką odpowiedź".
- 0
Chłopaki .
Ja Biecie pokazałem na żywo co i jak i miała wrzucać .
uznałem że to najprostsza metoda
Również wolę zdjęcia , filmy niż opisy , tv ,gazetę czy cokolwiek innego
Ja Biecie pokazałem na żywo co i jak i miała wrzucać .
uznałem że to najprostsza metoda
Również wolę zdjęcia , filmy niż opisy , tv ,gazetę czy cokolwiek innego
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No i ku....wa proszę, mordowałam się tyle czasu i trafiłam na właściwego nauczyciela, który pokazał przysłowiowej " blondynce" - nie obrażając pań koloru blond włosów, że da się to zrobić, zmniejszyć format zdjęcia. Jeszcze bym nogą tupnęła, gdybym mogła.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
A teraz Drodzy Panowie, będzieci mieli do znudzenia powklejane foty "słoików" Biety.
- 0
Ostatnio zmieniony 13 lut 2017, 21:12 przez Bieta, łącznie zmieniany 1 raz
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".