"słoik" 450 litrów Biety
Re: "słoik" 450 litrów Biety
Nie wiem jak Tobie, ale mnie zawsze podobały się teczanki neonowe, polecam dorzucić do obecnego stada 

- 0
Miałam już kiedyś w swojej obsadzie tęczanki neonowe. Ale jakos mi nie przypadły do gustu. Być może była to wina żółtego, ciemnego oświetlenia, że nie wydobyłam z nich koloru. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
U mnie wyglądały tak 

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
U mnie tak nie wygladały. Były blade niebieskie i tylko lekko połyskiwały, a płetwy miały lekko pomarańczowe. To były z czasem dorosłe ryby.
- 0
A dzisiaj zmieniłąm nieco aranż zbiorniczka. I tutaj z pomocą była niezawodna Aleksandra. Wreszcie docelowo trafił piękny, tonący już korzeń mangrowca od Awokado. Zbiornik nabrał zupełnie innego wyrazu.
Czas jeszcze podorzucać foty. Tak, wiem, wiem, bez fot się nie obejdzie. Nie z Wami drodzy Panowie, wiem że nie odpuścicie mi fot. Foty musza być. Jakoś może dam radę. Ale nie dzisiaj, jeszcze są święta.

Czas jeszcze podorzucać foty. Tak, wiem, wiem, bez fot się nie obejdzie. Nie z Wami drodzy Panowie, wiem że nie odpuścicie mi fot. Foty musza być. Jakoś może dam radę. Ale nie dzisiaj, jeszcze są święta.

- 0
A na razie tęczanki pięknie rosną i łądnie wybarwiają się już. Początkowo miały około 2 cm ( takie maluszki). Teraz mają już około 5cm .
- 0
- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
thaz pisze:Pięknie!Dałbym jednak czarne tło z tyłu - robi robotę
Zgadzam się co do tła! Akwarium coraz lepsze, ładnie zarosło

- 0
Tło będzie, ale zamierzam je zrobic własnoręcznie- strukturalne za szkłem. Podpatruje pomysł Wojtka. Może w czasie urlopu letniego cos wykombinuję. 

- 0