"steter Tropfen höhlt den Stein"
Re: "steter Tropfen höhlt den Stein"
Omfg, brzydszych chyba nie bylo 
Paletek u Ciebie nie zobaczymy coś mi się zdaje
@tapatalk

Paletek u Ciebie nie zobaczymy coś mi się zdaje

@tapatalk
- 0

adams2121 pisze:A co zaginął w akcji.
Jak i rodzeństwo.........gdzieś łażą
thaz pisze:Paletek u Ciebie nie zobaczymy coś mi się zdaje
Nie

- 0
Mann am Boden
miewan pisze:adams2121 pisze:A co zaginął w akcji.
Jak i rodzeństwo.........gdzieś łażąthaz pisze:Paletek u Ciebie nie zobaczymy coś mi się zdaje
Nie

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
thaz pisze:Paletek u Ciebie nie zobaczymy coś mi się zdaje
Jak wyhodują jakąś odmianę z brodawkami, zębami większymi niż płetwa grzbietowa i okiem na trzecim promieniu płetwy odbytowej to może jednak się skusi.
- 6

Andrzej po prostu wprowadza świeżość na forum
Paletki ma wiele osób z forum, ale takie osobliwości jak tu ma tylko on! hahah Swoja drogą interesujące i chyba ciekawsze niż Belony z jamnika 
Wiem! Przed chwila wpadło mi to do głowy! Niedawno w kinach był taki film "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć?"
Odpowiedź jest prosta - u Miewana!

Wiem! Przed chwila wpadło mi to do głowy! Niedawno w kinach był taki film "Fantastyczne zwierzęta i jak je znaleźć?"
Odpowiedź jest prosta - u Miewana!

- 1
Rzeczywiście, gdzie je znaleźć to proste, u miewana. Ale jak je znaleźć to czasem sam miewam nie wie. Ostatnio nic z tego nie wyszło. 

- 0

Seban pisze:Ostatnio nic z tego nie wyszło
Po prostu moje niektóre ryby, z tego zbiornika, stwierdzając, że nie są okazami w ZOO mają w

Wczoraj nie zaprezentowały się również dla Alka, by po jakimś czasie w pełni baraszkować prezentując nawet układy pływackie i pokazy z jakich jeszcze dziur potrafią jeszcze wyleźć oraz sposoby przekopywania i zakopywania się w piasku -> z nastawieniem, która wzbije więcej piachu w objętości zbiornika, rzekłbym były bardzo pobudzone, a między ewentualną nieprezentacją, a opisywanymi zachowaniami nie minęło więcej niż 30 min.
Oczywiście nie dotyczy to batriachów, wczoraj wyczaiłem jednego przez mniej niż 1 sek., jak przesunąłem jeden z korzonków w celu "zaserwisowania" filtra. Tak więc od czterech dni mogę jedynie potwierdzić słowa Seby :
Seban pisze: Ale jak je znaleźć to czasem sam miewam nie wie
- 0
Mann am Boden
W końcu jeden z trojaczków wyszedł pozwiedzać, niestety w baniaku było już zbyt mało światła na jakieś przyzwoite foty
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
Seba, tego nie wiem, bo ich nie widać,
to był pierwszy "pokaz" po wsiedleniu i tylko 1 szt.
to był pierwszy "pokaz" po wsiedleniu i tylko 1 szt.
- 0
Mann am Boden