Sylwester 2016/2017
Re: Sylwester 2016/2017
Dziękujemy za super kulig, super ognisko i czekamy na więcej takich spotkań. Do zobaczenia na naszym sympozjum.
Pozdrawiamy Aga i Krzyś
Pozdrawiamy Aga i Krzyś

- 7
Bieta pisze: Brawoty, brawoty dla organizatorów.
To już chyba najwyższy czas, i trzeba to podkreślić, iż "twórcą i tworzywem" onlajnowej1212harcdniówki był WILLIAM, to praktycznie jego autorska realizacja

- 4
Mann am Boden
chris1910 pisze:Dziękujemy za super kulig, super ognisko i czekamy na więcej takich spotkań. Do zobaczenia na naszym sympozjum.
Pozdrawiamy Aga i Krzyś
To my dziękujemy, że nas odwiedziliście, i wybaczcie, że zwinąłem się tak nieco bez pożegnania, ale jechałem z Drago, a on miał 600 km "do zrobienia".
- 0
Mann am Boden
Miewan, może i Wiliam był autorem projektu kuligu. Ale tak na prawdę, to Ty ogarnąłes to jako całość imprezy.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
.......taaaaaaa, szczególnie na saniach podczas kuligu Kmicicu jeden 

- 1
Pospiech w akwarystyce jest wskazany podczas zbierania wody z podłogi.
Impreza była super. Frekwencja na duży plus
Oprócz super ludzi i atrakcji to jeszcze te trunki ... Zero bólu głowy. Musimy częściej robić taką integrację...

- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 6
- GG: 0
Dzięki, impra mega udana, choć dla Nas krótka i na pewno duuuużo Nas ominęło!
Organizacja super
Organizacja super

- 1
- Rezydent
- Reputacja: 40
A ja serdecznie,z całego serca dziękuję za towarzystwo i przednią zabawę! Było cudownie,odlotowo i rodzinnie.Alek mam nadzieję,że moja radosna twórczość na długo zagości w Twoim brzuchu w formie zakwasów
Życie jest zbyt krótkie by sobie żałować czegokolwiek
Dziękuję wszystkim no !!! Pozdrawiam też serdecznie i walę uściski i całusy na lewo i prawo! Jeśli ktoś ma jakieś roszczenia co do mojej osoby proszę się skontaktować z moim prawnikiem!

- 2
- Bywalec
- Reputacja: 62