[720l] pracowniany v2 :-)
Re: [720l] pracowniany v2 :-)
Ha! Wymieniłem, z obawy o popuszczenie, chinola na używkę JBLa e900 - chodził bez zarzutu
przez około miesiąc. A dzisiaj zachodzę, a wykładzina mi chlupie! Popuścił przy zaczepach.
przez około miesiąc. A dzisiaj zachodzę, a wykładzina mi chlupie! Popuścił przy zaczepach.
- 0

Jedno cieszy - 150l na podłodze nie jest jakąś specjalną tragedią.
Oczywiście plan poniedziałku mi się zmienił ale... mogło być gorzej.
Oczywiście plan poniedziałku mi się zmienił ale... mogło być gorzej.
- 0

żeby mi akwa bądź filtr pociekł w domu, akwarium poszło by razem ze mną na bruk :P ale w pracy to już inna bajka 

- 0
Mów co myślisz, ale myśl co mówisz ...
Ja 2 razy już przelalem górą przy podmianie wody .
raz ja
zapomniałem o podmianie , raz żona siedząc przed akwarium nie widziała ze woda się przelewa
raz ja

- 4
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
I tak codziennie słyszę- po co ci ono....później już gadka kręci się dalej, że to prąd, woda...itd. A jakby pociekło i byłby mokry sufit w kochanym saloniku zastrzeliliby mnie :P
- 0
A ja nie mam nikogo do marudzenia. Jakiś czas temu, jak największym zbiornikiem był 200-tka
brat załamywał ręce. A po co Ci takie duże akwarium. Zbyłam go, że ja mu nie urządzam mieszkania. Teraz mam 600, 450, 390, 150, 54, 3x12 litrów. Już sie nie wtrącaja bracia, nauczyałam. Od czasu do czasu pomarudzą, że wilgoć będzie, ale ja codziennie wietrze mieszkanie po kilka godzin co najmniej. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
zazdroszczę
ja słucham tak co najmniej raz w tygodniu :P

- 0