Mała niecka - 375L
Re: Mała niecka - 375L
W większości marketów w dziale turystyka
Decathlon - jak Michał wcześniej pisał .
Jak trafisz .

Decathlon - jak Michał wcześniej pisał .
Jak trafisz .
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
3mm wystarczy w Castoramie są na szt.bywaja też i 6mm
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Ja karimatę w dobrej cenie i dobra jakościowo kupowałam właśnie w Dekatlonie. Wtedy tam było bardzo dobre cenowo, a jakościowo lepsza niż w Carrefure i Auchan. No i kolor był fajny ciemny szary.Jedż do dekatlonu.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Kupiłem mate w Jysku. 180x55x1,2 kolor szary. W decathlonie maty były droższe, i max 3,5mm grubości. Zalewam we wtorek po świętach
Wracają do tematu piachu i zmętnienia wody, fan1 dal rade. Po 3 dniach woda jest juz czysta 

- 0
Kurcze jakos mi sie tu chronologia rozjechala
zalewasz we wtorek a woda juz klarowna?
@tapatalk

@tapatalk
- 0

jakiś czas temu widziałem na własne oczy w decathlonie karimatę w kolorze czarnym trochę się zdziwiłem bo takich to jeszcze w tedy nie widziałem kosztowała jakieś 15 zł
- 0
Co do chronologii... Zbiornik 375l stoi na miejscu i zalewam go po świętach. W drugim pokoju mam 45l akwarium, w ktorym trzymam odkupione od Miewana naskalniki. W tym to właśnie małym zbiorniku wsypałem piach i po kilku dniach woda jest juz czysta
jak tylko duży zbiornik dojrzeje, trafia do niego naskalniki. Mysle, ze teraz juz wszystko jasne 

- 2
Akwarium zalane
piach płukałem na sitku + tetrowa pielucha, dzieki temu straty piasku minimalne, wód była zmącona, ale głównie dlatego, ze wlewałem ja wężem ogrodowym z dużym ciśnieniem. Po nocy wygląda już lepiej
pozostało szukanie kamieni i aranżacja zbiornika. Prawdopodobnie będę szukał piaskowca lub szarych otoczaków. Widzieliście to gdzieś w ostatnim czasie? Zwykle kupowałem kamienie w Euro Ogrodzie, ale teraz nie ma tam nic oprócz serpentynitu. Jeszcze jedna sprawa, mój kubełek JBL E1501 stał około roku nieużywany, czy w jakiś sposób trzeba go konserwować przed odpaleniem? Co przesmarować i czym?

- 0
Euro Ogród ssie ostatnio :P
Zajedź do brukbudu w Księżynie, wybór bardzo duży.
Zajedź do brukbudu w Księżynie, wybór bardzo duży.
- 1
zobacz czy nie sparciały uszczelki jak tak to je wymień
dla pewności możesz przesmarować uszczelki wazelina techniczna ja robię u siebie
jeśli boisz się użyć wazeliny technicznej użyj smaru sylikonowego i powiano być ok
dla pewności możesz przesmarować uszczelki wazelina techniczna ja robię u siebie
jeśli boisz się użyć wazeliny technicznej użyj smaru sylikonowego i powiano być ok
- 1