meine lange flache Tanganjika Aquarium
Re: meine lange flache Tanganjika Aquarium
dwojak23 pisze:Andrzej stawiaj Holendra!
Aż tak źle mi życzysz,
Naskalniki już też poza baniakiem
- 0
Mann am Boden
Baniak akurat dla P. nikaraguanskich calkiem przypadkiem mam je w dobrej cenie
@tapatalk
@tapatalk
- 0
Sumowata tanga - tego chciałeś .
Nie bądź Thaz - 9 miesięcy wytrzymał
Chyba że w aranżera własnego szkła chcesz pójść
Nie bądź Thaz - 9 miesięcy wytrzymał
Chyba że w aranżera własnego szkła chcesz pójść
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
adams2121 pisze:Nie bądź Thaz - 9 miesięcy wytrzymał
Hahah miewan chyba duzo krocej z obecnym akwa u mnie jeszcze stoi, ryby bede sprzedawac pol roku w tych cenach
@tapatalk
- 0
Popatrzyłem na swoje synodontki, i trak se policzyłem, że z niektórymi to już dekada - zostają.
Otwieram sezon - petricalium 2
Otwieram sezon - petricalium 2
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:LA i alto znalazły nowy dom, baniak rozbebrany praktycznie do "0" i własnie stoję przed dylematem, zostawić "sumowatą" Taangę ( takie były założenia ), czy iść w nowym kierunku - proszę o podpowiedzi
Przepraszam za bajzel który
po mnie został
z telefonu napisane
- 1
Pozdrawiam
Tomek
シクリッド タンガニーカ
Tomasz, dzięki temu miałem dodatkowo szansę na odłów naskalników i remanent w kamieniach, udało mi się niezapakować powrotnie jakieś 50 kg skałek, przez co uzyskałem "przejrzystość aranżu" , no i oczywiście baniak z obsadą sumowato-glistowatą znowu zrobił się prawie "niezamieszkały" (choć nadal są 24 ryby) ( jednak lubię to ) , gdyby tak jeszcze "opróżnić" go z leleupi i samic callochromisa zwektorowałbym go na powrót na "bezpielęgnicyjną Tangę", a potem znowu zaczął szukać pływających wypełniaczy .
Teraz to czekam na fotki z Twojego baniaka, z nas dwóch tylko Ty możesz zapewnić przyzwoite warunki auritusom oraz wydobyć i zaprezentować ich piękno w "nieruchomym obrazie" ( nie karz długo czekać ).
Teraz to czekam na fotki z Twojego baniaka, z nas dwóch tylko Ty możesz zapewnić przyzwoite warunki auritusom oraz wydobyć i zaprezentować ich piękno w "nieruchomym obrazie" ( nie karz długo czekać ).
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden