Drozdowo 2016
Re: Drozdowo 2016
Andooszki - a co pływało, ha pytanie, ale coś z "krajówki", w jednym z nich były cierniki, drugim .... wie
- 0
Mann am Boden
4.40 co to za wężogłowy? I przy okazji kto pamięta jakie chany pływają od jakiegoś czasu w akwarium w Drozdowie?
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Po urlopie jakoś nie mogę się ogarnąć. Na nic nie mam czasu.
Dziś wyskrobałem 5 minut.
Wszystkim serdecznie dziękuję. Drozdowo dla mnie jest najfajniejszą imprezą akwarystyczną w Polsce. Co prawda na nie wszystkich jeszcze byłem ale póki co Drozdowo rządzi!!!
Uważam tak z dwóch powodów:
- impreza kameralna a Adaś staje na wysokości zadania
- ludzie, którzy się tam pojawiają, integracja pierwsza klasa.
Nie potrafię montować. Dlatego poprosiłem Pawła aby coś skleił z tego co nagrałem. Może się to kiedyś zmieni i sam dam czadu z filmem. Puki co, poniżej kilka zdjęć. Jeżeli wszystkie nie zmieszczą się w jednym poście to będę uzupełniał.
Dziś wyskrobałem 5 minut.
Wszystkim serdecznie dziękuję. Drozdowo dla mnie jest najfajniejszą imprezą akwarystyczną w Polsce. Co prawda na nie wszystkich jeszcze byłem ale póki co Drozdowo rządzi!!!
Uważam tak z dwóch powodów:
- impreza kameralna a Adaś staje na wysokości zadania
- ludzie, którzy się tam pojawiają, integracja pierwsza klasa.
Nie potrafię montować. Dlatego poprosiłem Pawła aby coś skleił z tego co nagrałem. Może się to kiedyś zmieni i sam dam czadu z filmem. Puki co, poniżej kilka zdjęć. Jeżeli wszystkie nie zmieszczą się w jednym poście to będę uzupełniał.
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.