Obsada do 112l.
Re: Obsada do 112l.
Masz jakieś zdjęcia?Awokado pisze:Dziś rano widziałem zbiornik jednego z naszych forumowiczów, na dnie czarny substrat + czarne tło + gąszcz roślin i 50x Neon simulans. Bomba!Ładnie wybarwione przecinaki.
- 0
Namawiałem go żeby założył temat i wstawił foty, ale stwierdził, że musi zrobić lepsze zdjęcia i wtedy się nimi pochwali. Postaram się namówić 

- 2
Proszę bardzo leci fota. Trochę słaba ale nie mogę ustawić dobrej jakości. Neony też nie koniecznie chciały pozować w zwartej ławicy.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 5
- Często zagląda
- Reputacja: 47
- GG: 0
Niesamowite
Mam nadzieję, ze nasze akwarium będzie chociaż w połowie tak ładne jak twoje
Ciągle się zastanawiamy nad kolorem podłoża 

- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika 

Kochani, smiecimy w watku kolezance
Fealsiderc, koniecznie zakladaj watek z prezentacja tego roslinniaka!
@tapatalk

Fealsiderc, koniecznie zakladaj watek z prezentacja tego roslinniaka!
@tapatalk
- 0

Śmiećcie, śmiećcie miło jak ktoś się odzywa w wątku
Piasek zostaje firmy retne, czy warto pod niego dać jakiś substrat roślinkom by lepiej rosły? Jeśli tak to jaki?
Czy do tej obsady którą planujemy mieć w 112 l. (apisto vejita+ neony simulans+6 kirysów pigmej+zbrojnik albinos) możemy dorzucić drewniaka dwubarwnego?

Czy do tej obsady którą planujemy mieć w 112 l. (apisto vejita+ neony simulans+6 kirysów pigmej+zbrojnik albinos) możemy dorzucić drewniaka dwubarwnego?
- 0
Pozdrawiamy Hubert i Monika 

Super, ze pojawila sie fota! Na zdjęciu akwarium nie wygląda nawet w połowie tak dobrze jak w rzeczywistości! Jest na co popatrzeć. Sorki za off topic 

- 0
Awokado pisze:Na zdjęciu akwarium nie wygląda nawet w połowie tak dobrze jak w rzeczywistości!
Dlatego ja zawsze zachęcam do kręcenia filmów, bo te bardziej zbliżone są do rzeczywistości.
- 1
Specjalistką z dziedziny zdjeć nie jestem, jednak moim zdaniem każde zdjęcie wygląda bardziej lub mniej blado w porównaniu z rzeczywistością.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".