Drozdowo 2016
Re: Drozdowo 2016
Jedna z najmłodszych uczestniczek Dni Akwarystyki w Drozdowie słucha bardzo ciekawej prelekcji o Polypteridae 

- 5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Ja czekam na zdjęcia
Grupowe też hehehehheeh
Marho,szkoooooda że Ciebie nie było! 

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Miałem robić zdjęcia, kręcić filmy, a zrobiłem raptem kilka fotek z czego prawie nic się nie nadaje.
Towarzystwo i atmosfera świetna! Inni robili zdjęcia i coś tam kręcili.
A to nowa miłość, nie tylko moja
Towarzystwo i atmosfera świetna! Inni robili zdjęcia i coś tam kręcili.
A to nowa miłość, nie tylko moja

- 3
Fotek zrobiłam tylko kilka. Wrażenia niesamowite. Integracja udana, a wyjazd meeeeega suuuuuper. Powiem więcej, oby było więcej takich spotkań. 

- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Ja fotografem nie jestem a od takie coś mam .
Zdjęcia ciężko zrobić - fotorelacja będzie niedługo profesjonalna do obejrzenia
Zdjęcia ciężko zrobić - fotorelacja będzie niedługo profesjonalna do obejrzenia

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Parę na szybko wyrwanych...
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
- 2
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz