Drozdowo 2016
Re: Drozdowo 2016
Miewan moje tez zgłoś. A co z noclegami? Zarezerwuj mi ze śniadaniami u jakiejś pani,
ileś km od Drozdowa.
ileś km od Drozdowa.
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Pisząc o 2 szkiełkach miałem na myśli właśnie Twoją kostkę i naszego szerokiego "jamnika"
Obecnie będę zgłaszał jedynie akces w Wystawie, a nie składy osobowe - jak widać trudno jest określić liczbę chętnych.
Noclegi u Pani Krysi to inna bajka zupełnie poza Muzeum - to indywidualne "rezerwowanie miejsc", nie mam obecnie wiedzy kto i ile noclegów, natomiast śniadania dogrywa się już bezpośrednio na miejscu ( ale warto, bo wyżerka przednia ), jak będę wiedział więcej zrobię rezerwację "gruponem".
Obecnie będę zgłaszał jedynie akces w Wystawie, a nie składy osobowe - jak widać trudno jest określić liczbę chętnych.
Noclegi u Pani Krysi to inna bajka zupełnie poza Muzeum - to indywidualne "rezerwowanie miejsc", nie mam obecnie wiedzy kto i ile noclegów, natomiast śniadania dogrywa się już bezpośrednio na miejscu ( ale warto, bo wyżerka przednia ), jak będę wiedział więcej zrobię rezerwację "gruponem".
- 0
Mann am Boden
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
- Często zagląda
- Reputacja: 41
No właśnie, szkoda że późno się ogarnęliśmy - wtedy wciągnięto by nas do programu.
- 0

Dobra, rozmawiałem z Adasiem i zarezerwowałem dla nas półtora metra przestrzeni.
Do "jamnika" obiecałem "cudaki" ( co? L-200, L-204, poskoczki, dragon fisha, coś innego )
Elka musisz zdradzić przynajmniej jakie ryby będą ( o ile będą ) w Twoim akwarium ( lub jaki to będzie typ) bo to trzeba podać do programu.
To trzeba podać szybko, to uaktualnią na stronie i internetowym plakacie.
Objęliśmy podobnie jak rok temu "patronat medialny" nad iprą.
Do "jamnika" obiecałem "cudaki" ( co? L-200, L-204, poskoczki, dragon fisha, coś innego )
Elka musisz zdradzić przynajmniej jakie ryby będą ( o ile będą ) w Twoim akwarium ( lub jaki to będzie typ) bo to trzeba podać do programu.
To trzeba podać szybko, to uaktualnią na stronie i internetowym plakacie.
Objęliśmy podobnie jak rok temu "patronat medialny" nad iprą.
- 0
Mann am Boden
Będą złote karasie i paludarium. Taki aranż, albo zblizony jak miałam na Zoo Botanice 2016.
- 0
Dzięki, Elka chłopaki jadą "ustawiać" się w tą niedzielę, może chcesz zabrać się z woytkiem i Robertem ?
- 0
Mann am Boden
Tak, chcę się zabrać z Woytkiem i Robertem. I jedno pytanie, czy Aleksandrę możemy zabrać jeszcze? Też wyraża chęć wyjazdu na tą niedzielę.
- 0