Zoo Botanika 2016
Re: Zoo Botanika 2016
Robert, swoje opinie już wyraziliśmy, a jak wypadł Białystok oceńcie sami ( ale też zobaczcie np. opinię na fanpejdzu Tropheus Tanganiki) :
Akwaria AO.pl i Akwariuszy :
inne wybiórczo cyknięte szkła :
Akwaria AO.pl i Akwariuszy :
inne wybiórczo cyknięte szkła :
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mann am Boden
thaz pisze:Fajno że wszyscy w kawałku ;-)
Jako że nie słaliście zdjęć, śledziłem strony zaprzyjaźnionych forów.
Dzisiaj trafiłem na niepochlebną opinię na FB Zoobotaniki:Trzeba ująć te targi trafnie i odpowiednio. Jechaliśmy z rodziną 200 km
by zobaczyć nie więcej akwarystyki co w osiedlowym sklepie.
Z ratunkiem przyszło ZOO - to uratowało wyprawę do Wrocławia
Ja tam żałuję że nie byłem, oczywiscie moja żona standardowo
"A co Ty nic nie mówiłeś że chcesz jechać"...
To pojechali po bandzie, ja zrobiłem 1234 km żeby zobaczyć to co w sklepie i na dodatek padake pod względem frekwencji.
Nawet na Blehera się załapałem tylko częściowo.
W Poznaniu będziecie się wystawiać? Mnie też zapraszali, ale nie mam z czym jechać.
Bieta niech służy jak najlepiej w tym akwarium.
- 2
drago pisze:W Poznaniu będziecie się wystawiać?
Tak jedziemy, napewno ja i Grzesiek czy ktoś jeszcze, nie wiem ( "zbieramy" chętnych ) .
Mamy zaproszenie "indywidualne", jak i przez Nexus i chyba wybierzemy tą drugą opcję ( w praktyce jest to i tak bez różnicy ).
- 0
Mann am Boden
Tropheus Tanganika napisał:
Prawdę pisze
Kulturalni wariaci z Akwariumonline rosną w siłę! To forum jest jedyne w swoim rodzaju - jestem tego foruma najzagorzalszym zwolennikiem. Szyk, smak wiedza i kultura - te cztery wyrazy niech oddadzą cały jego charakter. Bulba...!
Prawdę pisze

- 0

To pojechali po bandzie, ja zrobiłem 1234 km .
To miałeś dalej - u mnie wybilo 1178 km

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Czyżbyś jechał moją trasa 1198 w tym 3 x hotel Ibis
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Ja tramwajem po wrocku się poruszałem a do miasta inna droga wjechalem
.
A dziś poszedł wąż od nagrzewnicy -
dobrze że nie w trasie

A dziś poszedł wąż od nagrzewnicy -

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dziś w nocy w końcu dojechałem do domu. Łącznie zrobiłem ponad 1600km.
Miło było się spotkać. Co prawda odwiedzających było najmniej porównując do trzech poprzednich edycji, na których byłem jednak uważam, że warto było. Miło było poznać nowe osoby. Serdecznie pozdrawiam nowych znajomych jak i starych wyjadaczy.
Szczególnie dziękuję Grześkowi za rośliny oraz Izie i Tomkowi za uratowanie mojego doopska a pośrednio arowana.pl i pomoc w zakupie nowego szkła.
Miło było się spotkać. Co prawda odwiedzających było najmniej porównując do trzech poprzednich edycji, na których byłem jednak uważam, że warto było. Miło było poznać nowe osoby. Serdecznie pozdrawiam nowych znajomych jak i starych wyjadaczy.
Szczególnie dziękuję Grześkowi za rośliny oraz Izie i Tomkowi za uratowanie mojego doopska a pośrednio arowana.pl i pomoc w zakupie nowego szkła.
- 0

Seban pisze:Izie i Tomkowi za uratowanie mojego doopska a pośrednio arowana.pl i pomoc w zakupie nowego szkła.
O, nikt nie mówił nic o przygodach! Pobiłeś szkło?
- 0

Tak. W czwartek zawoziłem 500l. Ponieważ nic tam nie było przygotowane stwierdziliśmy, że zostawiamy szkło i spadamy. Zle sprawdziłem stoły i szkło wyszczerbiłem.
- 0