Seban 450l
Re: Seban 450l
Paletki nie bardzo mi się podobają. Są za bardzo statyczne. wolę coś żywszego. Miałem je przez 7 czy 8 miesięcy. Chyba nawet nie próbowałem ich leczyć. U Arsa zamówiłem tetragonopterus argenteus i czekałem na dostawę.
Obecnie nic ciekawego nie mam. Zamówiłem już u Krzyśka exodon paradoxus. Będę je miał w Drozdowie i potem u siebie.
Z moim litrażem nie mam z czym poszaleć.
Przykładowe karmienie exodonów.
Nie wiem tylko jak przy nich będę karmił motoro.
Obecnie nic ciekawego nie mam. Zamówiłem już u Krzyśka exodon paradoxus. Będę je miał w Drozdowie i potem u siebie.
Z moim litrażem nie mam z czym poszaleć.
Przykładowe karmienie exodonów.
Nie wiem tylko jak przy nich będę karmił motoro.
- 0

Seban pisze:Przykładowe karmienie exodonów.
Widziałem to kiedyś już. Świetne robią wrażenie. Ciekawe jak traktują innych ewentualnych mieszkańców.
- 0
Jak dużo Sebastian ich wziąłeś - piranie takie mniejsze .
Dużych nie ruszą
Dużych nie ruszą

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tylko 20 szt. Na więcej nie mam miejsca. I tak boję się, że mam za małe szkło.
Z tego co czytałem i rozmawiałem z kilkoma osobami to różnie z nimi bywa. Nie ruszają zbrojników. Płaszczkę też powinny zostawić w spokoju. Nie wiem co na nie płaszczka. Bo na 3cm gupiki poluje już nawet w dzień.
Z tego co czytałem i rozmawiałem z kilkoma osobami to różnie z nimi bywa. Nie ruszają zbrojników. Płaszczkę też powinny zostawić w spokoju. Nie wiem co na nie płaszczka. Bo na 3cm gupiki poluje już nawet w dzień.
- 0

Motorówka raczej sobie z nimi poradzi. Najwyżej łbów nie będzie dojadać 

- 1
Akwarysta bez zbiornika
Takiego karmienia, jakżyję jeszcze nie widziałam. Głodziłeś je kilka miesięcY, czy co?
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Misiak pisze:Ciekawe jak traktują innych ewentualnych mieszkańców.
Jak kiedyś podrzucę kilka gupików Sebanowi to może zda relację ze spotkania tych ryb. Ale chyba każdy wie jak się to skończy...
- 0
Windus pisze:Jak kiedyś podrzucę kilka gupików Sebanowi to może zda relację ze spotkania tych ryb. Ale chyba każdy wie jak się to skończy...
U mnie w pracownianym wrzuciłem ostatnio kilka rybek na karmówkę
- kilka gupików i kilka mieczyków.
Mieczyki, z wyjątkiem jednej szybkiej samicy, skończyły żywot w pyskach Oskarów
po kilku minutach. Gupiki pływają do dzisiaj

- 0