750 litrow
Re: 750 litrow
Do tych małych, które rosną do max 12 cm wystarczy 80-100l i sporo inkubatorów i trochę drzewa.
- 0

Ok . Zgodzę się , lecz 204 mam 5 szt , ancistrusow l180 pow 10 szt
L 134 11 szt + sturisomy 6 chyba , a chcę jeszcze ze 4 sabajki mieć ( 1 mam) i zaczynam się rozglądać za nimi
Ze względu na ilości - raczej 300 najmniej aby miały warunki i spokój
. Z resztą dadzą radę same
L 134 11 szt + sturisomy 6 chyba , a chcę jeszcze ze 4 sabajki mieć ( 1 mam) i zaczynam się rozglądać za nimi
Ze względu na ilości - raczej 300 najmniej aby miały warunki i spokój

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dziś same przyjemności
Sturisomy lada moment powinny się wykluć , a moim oczom ukazały się milimetrowe małe ogonki na zasysie fx .
Terror skład w akwarium trwa , widowiskowe potyczki między dominującą parą a największymi podrostkami , teraz wiem dlaczego .
Ikry było rekordowo , większość niestety się psuje , lecz tym razem nie
.
Widuje regularnie małe ogonki - ile ich jest , niewiem , oby przetrwało jak najwięcej
Zdjęcia powiększone - ich jakość słaba , ale może ktoś coś zauważy

Sturisomy lada moment powinny się wykluć , a moim oczom ukazały się milimetrowe małe ogonki na zasysie fx .
Terror skład w akwarium trwa , widowiskowe potyczki między dominującą parą a największymi podrostkami , teraz wiem dlaczego .
Ikry było rekordowo , większość niestety się psuje , lecz tym razem nie

Widuje regularnie małe ogonki - ile ich jest , niewiem , oby przetrwało jak najwięcej

Zdjęcia powiększone - ich jakość słaba , ale może ktoś coś zauważy

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
A dziś spotkała mnie taka niespodzianka.
Moje l 204 wyszły dziś i mnie przywitaly
Moje l 204 wyszły dziś i mnie przywitaly

- 1

- 4

- 0
Oświetlenie ok tyle że za mało i rośliny marnieja - dlatego dziś zmienię obie . Popatrz Piotr na rośliny - z lipca i sierpnia zdjęcia , jaka różnica na niekorzyść - rosliny cofaja sie , tzn rosną , lecz szybciej obumierają niż wyrastają nowe liście - dlatego co miesiąc /tydzień / dwa robię zdjęcia - widać doskonale jak akwarium ewoluuje i w którą stronę
A herbata jest cały czas - korzenie robią swoje , prawie. Wszystkie już toną więc znowu będę szukał czegoś nowego
A w planach Power led- ok 120w

A herbata jest cały czas - korzenie robią swoje , prawie. Wszystkie już toną więc znowu będę szukał czegoś nowego

A w planach Power led- ok 120w
- 0