[182] longer ;)
Re: [182] longer ;)
To z samego początku w którym miejscu to tak pokręciło ? jutro pewnie pojadę kosić trawę i zobaczę co się dzieje koło mnie czy buda mi nie zwiało
- 0
Front szedl od Bielska Podl. az to mniej wiecej nieco powyzej Suprasla - z poludniowego zachodu na polnocny wschod.
Zaoralo
im@tapatalk
Zaoralo

im@tapatalk
- 0

dziś byłem u siebie i było wszystko ok oprócz dwóch wiader które leżały około 3 metrów od budy sąsiad z sąsiedniej działki mówił że w Henrykowie podobno jeszcze nie maja prądu do dnia dzisiejszego a to wioska obok Sobolewa
- 0
Akwarium przechodzi mini restart, pewnie cos tam poukladam inaczej przy okazji.
Mam plan, zeby przeniesc do domowego moje P.Niebieskoluskie z pracownianego ale przeraza mnie wizja wylowienia ich z 720l...
im@tapatalk
Mam plan, zeby przeniesc do domowego moje P.Niebieskoluskie z pracownianego ale przeraza mnie wizja wylowienia ich z 720l...

im@tapatalk
- 0

Kochani, co tam wrzucić? Nie mam już pomysłu 
Niebieskołuskich nie dam rady wyłowić z 720tki, więc chyba je tam zostawię
ale domowy muszę o coś uzupełnić.
Obecnie jest tam kilka żyworódek i 4-5 kirysów.
Przypomnę wymiar: 130x35x40h

Niebieskołuskich nie dam rady wyłowić z 720tki, więc chyba je tam zostawię
ale domowy muszę o coś uzupełnić.
Obecnie jest tam kilka żyworódek i 4-5 kirysów.
Przypomnę wymiar: 130x35x40h
- 0

nie przesadzaj z tym że się nie da
,ostatnio przełowiłem swoje dwa razy i teraz odłowiam 2 porcje kirysków i jakoś to ogarniam 

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Chęci i zaparcie się - i dasz Piotrze radę
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
W końcu jako tako ogarnięte....
fotospam po wymianie kamieni na skały z Tatr:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Obsada nadal przypadkowa, prawdopodobnie wpuszczę tam jakieś kryptoherosy.
fotospam po wymianie kamieni na skały z Tatr:
Obsada nadal przypadkowa, prawdopodobnie wpuszczę tam jakieś kryptoherosy.
- 0

No stary skały tyle, że nie dziwię się, że passat nie chciał wracać z gór 

- 2
Mann am Boden
miewan pisze:No stary skały tyle, że nie dziwię się, że passat nie chciał wracać z gór
heheh

- 0