Warszawskie Dni Akwarystyki 2016 - Zaproszenie
Re: Warszawskie Dni Akwarystyki 2016 - Zaproszenie
Tomasz chcę przypomnieć przykład "rozbiórki" tegorocznej AJ (a reprezentacja była w komplecie ), nadmieniłem też kto "rozstawiał" obecne WDA -
choć powód "odwrótu" jeżeli chodzi o mnie był jeden - jak bym wrócił ? wolałem zawieźć
autem, niż sam tłuc się jakimś peksem lub pociągiem.
choć powód "odwrótu" jeżeli chodzi o mnie był jeden - jak bym wrócił ? wolałem zawieźć

- 1
Mann am Boden
Nie chodzi o nikogo konkretnie - wiadomo że nie każdy może
Chodzi o przyszłość , aby zostać chociaż do zdjęcia grupowego z odebrania dyplomu jako całą reprezentacja
Mi . O rozstawienie i zebranie stoiska również .
Dobrze że w razie czego i na jeden dzień ktoś pomoże
Chłopaki - pozytywnie

Chodzi o przyszłość , aby zostać chociaż do zdjęcia grupowego z odebrania dyplomu jako całą reprezentacja

Mi . O rozstawienie i zebranie stoiska również .
Dobrze że w razie czego i na jeden dzień ktoś pomoże
Chłopaki - pozytywnie

- 2
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Proponuje wydzielić temat pt.sukcesy osiągnięcia...... i tam tylko foty dyplomów , trofeów,podziekowań,z krótkimi opisami wyróżnionych dzieł,przedsięwzieć.Tematy zamknięte tylko do moderacji przez administrację.
- 3
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Gratulacje Grzesiu!
Serdecznie dziękuję wszystkim za udaną imprezę... (w moim przypadku piątek i sobota). Teraz jak czytam to zaczynam rozumieć, że trochę rzeczy mnie ominęło i udało mi się uczestniczyć tylko w części oficjalnej na SGGW... Było bardzo fajnie i przyjemnie.
Fawa trochę nie ładnie zgarnęła wszystkie nagrody za akwa wystawowe...
Dobrze, że Grzegorz wygrał konkurs
dzięki temu mamy też sukces... ale następnym razem spuścimy Prezesa ze smyczy i też nam porobi profi opisiki to punkty nie uciekną za akwa wystawowe. 
Serdecznie dziękuję wszystkim za udaną imprezę... (w moim przypadku piątek i sobota). Teraz jak czytam to zaczynam rozumieć, że trochę rzeczy mnie ominęło i udało mi się uczestniczyć tylko w części oficjalnej na SGGW... Było bardzo fajnie i przyjemnie.
Fawa trochę nie ładnie zgarnęła wszystkie nagrody za akwa wystawowe...

Dobrze, że Grzegorz wygrał konkurs

- 3
- Rezydent
- Reputacja: 40
- GG: 0
Nie oficjalnie zaczynam przygotowania do pokazania zbiornika wystawowego,czeka mnie trud Syzyfa.Na dzień dzisiejszy szkło 240 jest ,do wymiany jedna szybka
osprzęt aż za dużo,oświetlenie w fazie projektowania,ryby myślę o papugach zielonych lub diamentach plus jakieś rozpraszacz....test w Drozdowie 

- 2
trzy aprobaty zarządu ,więc wydzieliny kącik /galerie osiągnięćwoytek pisze:Proponuje wydzielić temat pt.sukcesy osiągnięcia...... i tam tylko foty dyplomów , trofeów,podziekowań,z krótkimi opisami wyróżnionych dzieł,przedsięwzieć.Tematy zamknięte tylko do moderacji przez administrację.
- 0
Ostatnio zmieniony 25 maja 2016, 14:13 przez woytek, łącznie zmieniany 1 raz
woytek pisze:trzy arobaty zarządu ,więc wydzieliny kącik /galerie osiągnięć
Więc Panowie moderatorzy do dzieła - wszystkie potrzebne "dane" macie w dedykowanych wątkach.
- 0
Mann am Boden
Ja przed 18-19 nie dam rady fizycznie się tym zająć , jeśli nikt nie zdąży

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie