TM'18
TM'18
okładka Tanganika Magazyn nr 18
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
jaram się, jaram się
bo spis treści :
- List z Zambii, African Cichlids Aquaculture Ltd – John Buckland
- Biotopy jeziora Tanganika – inspiracje do tworzenia naturalnych akwariów
- Klasyfikacja trofeusów z południowej Tanzanii - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Na tropie Tropheus cf. moorii „Murago Tanzania” - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Tropheus cf. moorii “Red Namansi” and Tropheus sp. “Mtosi”; Tropheus cf. moorii „Red Namansi” i Tropheus sp. „Mtosi” - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
i to już zaraz
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

jaram się, jaram się
bo spis treści :
- List z Zambii, African Cichlids Aquaculture Ltd – John Buckland
- Biotopy jeziora Tanganika – inspiracje do tworzenia naturalnych akwariów
- Klasyfikacja trofeusów z południowej Tanzanii - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Na tropie Tropheus cf. moorii „Murago Tanzania” - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
- Tropheus cf. moorii “Red Namansi” and Tropheus sp. “Mtosi”; Tropheus cf. moorii „Red Namansi” i Tropheus sp. „Mtosi” - Magnus Karlsson, Mikael Karlsson, African Diving Ltd.
i to już zaraz

- 0
Mann am Boden
Re: TM'18
Piękny trofcio na okładce.
Tropheusy to moja pierwsza miłość, której nigdy nie posmakowałem
Tropheusy to moja pierwsza miłość, której nigdy nie posmakowałem

- 0
No ja się z nimi jakiś czas temu trochę pobawiłem,
zacząłem wg. ówczesnych nazw "handlowych" od ( że wstawię tzw.) F1 sp. red bemby i duboisi, by z czasem wlepiać gały w stada WF Nkonde Bright Yellow , Black Bulu Point czy Duboisi Halembe,
teraz nie mam już odpowiednio wielkościowych szkiełek by zapewnić im w miarę znośne warunki, ale gdybym miał na stanie któryś z Waszych baniaków , nie wahałbym się ani chwili.
zacząłem wg. ówczesnych nazw "handlowych" od ( że wstawię tzw.) F1 sp. red bemby i duboisi, by z czasem wlepiać gały w stada WF Nkonde Bright Yellow , Black Bulu Point czy Duboisi Halembe,
teraz nie mam już odpowiednio wielkościowych szkiełek by zapewnić im w miarę znośne warunki, ale gdybym miał na stanie któryś z Waszych baniaków , nie wahałbym się ani chwili.
- 0
Mann am Boden
thaz pisze:O cholera, 44 zł... ile oni tego drukują, 100 szt?
To tak jak z każdym innym przedmiotem - wszystko zależy, kto czego szuka. Pomyśl, ile płaci jegomość z Australii lub USA za możliwość przeczytania TM. :-)
Robert
- 1
Może dodam jeszcze, że TM 18 ma 132 strony, około 200!! zdjęć z natury i sporo solidnego tekstu. Czy to drogo? Dla każdego inaczej :-)
Dobranoc akwaonaniści, zwani akwariuszami! Spijcie spokojnie.
Robert
Dobranoc akwaonaniści, zwani akwariuszami! Spijcie spokojnie.
Robert
- 2