jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Re: jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Nie ma za co. Jak się remont skończy to pisz. Ekipa na pewno się znajdzie.
A i dzięki za fajne browarki

A i dzięki za fajne browarki

- 0
Hm, hm, hm ja sie na piwach nie znam. Poprosiłam znajomego pana w sklepie, żeby wybrał dobre browarki. Poradził mi właśnie akurat takie. Ja za browarkiem nie przepadam, zdarza mi się w ciągu lata wypić piwo, ale jest to tylko Tyskie z sokiem malinowym. I przez całe lato łącznie wypijam tak w sumie z 6 piw, więc typową piwoszką nie jestem. Czasami robię golonkę w piwie, to wtedy kupuję piwo Wojak. Cieszę się, że trafiłam z tym piwem. 

- 0
Ostatnio zmieniony 25 mar 2016, 22:46 przez Bieta, łącznie zmieniany 1 raz
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Podejrzewam, że w tym tygodniu to jeszcze akwa nie ogarnę, ale w następnym będzie znowu potrzebna ekipa do przeniesienia baniaka na swoje miejsce. Będzie potrzebna fizyczna pomoc Panowie. Kupiłam też nowy filtr FLUVAL FX6. Oczywiście, nie podołamsama z jego podłączeniem, będę potrzebowała "drobnego instruktarzu".

- 0
Cały następny tydzień będę dostępny, no może oprócz 2-3 bo mogę być delikatnie niedysponowany. Czekam tylko na znak.
- 0
Jak fajnie, jest już pierwszy chętny,
. Co do terminu dogadamy się, nie takie aż pilne. Bocjom musiałam zmienić na troche większe akwa, siedzą na razie w 128 litrach. Pilnuję codziennie parametry, głównie azotyny. Jak na razie obyło sie bez większych strat. Przeprowadzki nie przeżyły 2 tęczanki neonowe, kirys sterby i kosiarka (walnęła głową w pokrywę szklaną). Reszta ryb, ok. 

- 0
Z fx6 mogę pomóc - trochę czasu już uzytkuje i coś tam wiem
na temat obsługi

- 1
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dzięki Tomek, 

- 0
Trochę spóźniona rada ale może na przyszłość się komuś przyda, ja przy remoncie pokoju i przestawianiu akwarium 370l na drewnianej szafce, z jednego końca pokoju na drugi użyłem paleciaka. Łatwość manewrowania i swoboda w ustawieniu zrekompensowały trud w wniesieniu go na 2 piętro.
- 1
- Nowy na forum
- Reputacja: 1
- GG: 0
Tylko że u Eli nie ma jak paleciakiem manewrować
- 0