Kolorowy Świat w Akwarium - konkurs szkół woj. podlaskiego

Wiesz coś o ciekawej imprezie? Napisz tutaj!

Re: Kolorowy Świat w Akwarium - konkurs szkół woj. podlaskie

autor: miewan » 23 kwie 2016, 15:02

:info
Jak wiecie nieubłaganie zbliża się termin rozstrzygnięcia "białostockiej" części konkursu.
Wiemy już że prac jest naprawdę dużo i są one w większości bardzo ciekawe ( w następnym tygodniu będzie ich ocena i określenie wygranych).
Spodziewana jest duża liczba nagrodzonych i to oni zostaną zaproszeni na wręczenie nagród, jako że to dzieci pewnym jest ich wizyta z rodzicami. Do tego mamy zaproszonych gości, sponsorów i organizatorów. To powoduję już sporą tłuszę ludzi nad którymi trzeba zapanować i którymi trzeba się zaopiekować, potrzebujemy więc rozbudowanego "wolontariatu" na dzień "0", ale też jak najwięcej osób już parę dni wcześniej do pomocy w ogarnięciu "wieżowca" na wystawę tak by lśnił jak "psu j...." ( od dawna w mieście nie było takiej akwarystycznej impry, a przecież "obcy" będą też oceniać naszą pracę " z udostępnionymi nam baniakami " ).
W tym miejscu sądzę, że poszczególni "opiekunowie" baniaczków zapobiegawczo powinni być przygotowani na ewentualną konieczność opowiedzenia o nich.
Więc rodacy kto zgłasza się do finalnej 100% pomocy :D
  • 0

Mann am Boden
Awatar użytkownika
Koordynator

Reputacja: 1660
GG: 0

autor: Misiak » 23 kwie 2016, 15:41

Wszystko oprócz opowiadania ode mnie można spokojnie wymagać. Na 100% pomogę czyścić baniaczki.

Od 13 natomiast będę na dyżurze rodzinnym wiec może wyjść nagle kicha z mojej pomocy. Ale zrobię co mogę bo bardzo chciałbym być.

Jakby pojawił się jakiś harmonogram do wolontariatu to byloby prościej rozplanować sobie ten czas. Kiedy np zwozimy nagrody kiedy czyścimy baniaki o której być już w sobotę która sale przygotować technicznie do występów i jakie to będą występy (z nagłośnieniem czy bez czy z podkładem nie wiem czy akurat w tej sali ale są mikrofony przypinane do ubrania - pewnie przyda się Grzesiowi) o której i czy w ogóle przewidziany jakiś poczęstunek It itp.

Byłoby mi łatwiej ogarnąć jakoś ten weekend bo będzie szalony.
  • 0

Awatar użytkownika
Administrator

Reputacja: 1314
GG: 1735873

autor: woytek » 23 kwie 2016, 15:46

Rezerwa zgłasza się do koszar :cool co mogę to pomoge
  • 1

Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Awatar użytkownika
Moderator

Reputacja: 434
GG: 2284353

autor: adams2121 » 23 kwie 2016, 16:00

Jak mogie tak pomogie ;)
  • 1

cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Awatar użytkownika
Moderator

Reputacja: 1191

autor: Cezar » 23 kwie 2016, 16:21

Na mnie nie możecie liczyć. Wszystkie wekendy pracuję, oprócz 21, 22. :zły
  • 0

Bywalec

Reputacja: 65

autor: Robert » 23 kwie 2016, 20:53

Plan jest taki na tydzień poprzedzający rozdanie nagród czyli od 9-10 maja do 13-14 maja
1.
Niestety ale trzeba będzie popracować nad baniakami żeby dobrze wyglądały ( czyli potrzeba kilku chętnych akwariuszy - im więcej tym szybciej żeby to ogarnąć oczywiście w godzinach popołudniowych po pracy - w jaki dzień niech Ania się wypowie )

2. Wstępnie panie że szkoły mają pojawić się 12.05.2016r. ( czwartek) i przygotować wystawę prac wspólnie z muzeum przyrodniczym

3.Piątek 13 po południu trzeba będzie zawieść i porozstawiać na auli wszystkie nagrody , reklamy sponsorów , nadmuchać balony ( zmówiliśmy 200 szt. balonów z logo forum ) przygotować prezentacje

4. Sobota 14 maja rozdanie nagród + goście będziemy potrzebni w pełnym składzie żeby reprezentować forum i nasze poczynania w Instytucie w przypadku pytań i innych spraw ( niepotwierdzone informacje jeszcze ale być może odwiedzi nas TVP- Białystok , oraz TV Akwarystyczna ) na pewno spodziewamy się bardzo dużo gości

Tak więc przedstawia się plan potrzeba więcej ludzi niż zwykle do pomocy
  • 0

Awatar użytkownika
Rezydent

Reputacja: 179

autor: dwojak23 » 23 kwie 2016, 22:45

Do 13 mogę pomóc na pewno ale mnie nie ma 14 Robert wie o tym (rodzinna uroczystość) jak coś dzwońcie śmiało
  • 0

Awatar użytkownika
Rezydent

Reputacja: 272

autor: Robert » 27 kwie 2016, 18:40

W dniu dzisiejszym odbyło się rozstrzygnięcie naszego konkursu i wybranie laureatów ze strony forum reprezentowali nas Robert , Woytek , Kama .Muzeum Przyrody w Drozdowie reprezentował Adam , oraz panie pracujące przy konkursie z ramienia szkoły .
Na konkurs dotarło około 700 prac z Białegostoku i województwa było nad czym debatować bo wszystkie prace były przepiękne.
Pod koniec obrad otrzymałem telefon od firmy Aquael że dostajemy dodatkowo 5 zestawów akwarystycznych każdy 112 L. W ramach naszego projektu .Fotki robione na szybko bo nie było czasu na zdjecia.
  • 5

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Awatar użytkownika
Rezydent

Reputacja: 179

autor: Misiak » 27 kwie 2016, 19:48

Prace śliczne. Współczuję jurorom :)
A Aquael już na stałe zdobył moje serce i wierność.
  • 0

Awatar użytkownika
Administrator

Reputacja: 1314
GG: 1735873

autor: Bieta » 27 kwie 2016, 20:21

Dzieci bardzo lubia dyplomy i medale. Można zaproponować jeszcze nagrodę w postaci lizaka. Lizaki hurtem nie sa drogie, a dzieciaki bardzo się ucieszą. ;) ;)
  • 1

Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Awatar użytkownika
Rezydent

Reputacja: 430

PoprzedniaNastępna