750 litrow
Re: 750 litrow
Szkoda tej ikry ale co zrobić. Nie lepiej wrócić tobie do kryptokoryny karbowanej? Wysoka i długie liście
- 0
Nie - kynia z czasem odejdzie , czekam aż się odbije na tyle aby można było spokojnie sprzedać
Docelowo ma być SA - Amazonia - powoli idę w tym kierunku
Po zmianach wygląda tak
A dziś ujrzałem to
Docelowo ma być SA - Amazonia - powoli idę w tym kierunku
Po zmianach wygląda tak
A dziś ujrzałem to
- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Echinodorus red Rose - pod taką nazwą kupiłem go na początku roku , drugi opuścił me akwarium wczoraj , dodam ze ma drugi taki pęd i. Niedługo podzielę go znowu na pół
A w międzyczasie takie dobro u mnie zapanowalo
I to już na długi czas
A w międzyczasie takie dobro u mnie zapanowalo

I to już na długi czas
- 0
Żeby nie marnować - czyszczenie i za od razu podmiana z wanny na herbatę świeżo uparzoną po instalacji korzeni .
Mam nadzieje ze jeszcze bardziej zaciemni mi sie kolor wody , a przejrzysta ze hej
Zbrojniki koruja już nowe połacie na korzeniach - oprócz l 134 reszta wycina - nawet sabajka na górze siedzi I gryzie
Wydaje mi się że i zbrojniki jeszcze rosną , każdy jest jakby trochę większy
Ten układ już zostanie - część ryb zmieni tylko miejsce zamieszkania ( wyposażenie i część zbrojnikow ) .
Edycja
Dzisiaj przy okazji podglądania życia w zbiorniku i podmianki - niestety ale znalazłem jednego l075 , niestety martwego , wczoraj wcinal korzeń - i chyba zabrakło mu umiaru .
Nie udało mi się tego uchwycić a wyglądała jak sturisoma na dzisiejszych zdjęciach

Mam nadzieje ze jeszcze bardziej zaciemni mi sie kolor wody , a przejrzysta ze hej

Zbrojniki koruja już nowe połacie na korzeniach - oprócz l 134 reszta wycina - nawet sabajka na górze siedzi I gryzie

Wydaje mi się że i zbrojniki jeszcze rosną , każdy jest jakby trochę większy
Ten układ już zostanie - część ryb zmieni tylko miejsce zamieszkania ( wyposażenie i część zbrojnikow ) .
Edycja
Dzisiaj przy okazji podglądania życia w zbiorniku i podmianki - niestety ale znalazłem jednego l075 , niestety martwego , wczoraj wcinal korzeń - i chyba zabrakło mu umiaru .
Nie udało mi się tego uchwycić a wyglądała jak sturisoma na dzisiejszych zdjęciach
- 0
A tak wyglądają młode l 134 w większym zbiorniku
- 0