Szto eta?
Re: Szto eta?
A tam będziecie, kiedyś ludzie nie zawracali sobie dupy takimi rzeczami. Teraz to większość jest przewrazliwiona na punkcie chociażby filmu bakteryjnej na tafli wody... Dajcie se na luz
- 0
O jak ja tego nienawidzę. Na moje szczęście pojawia się w piątek i w sobotę po podmianie znika.
- 1
- Bywalec
- Reputacja: 62
- GG: 0
Dokładnie,skimmer załatwia to w ułamek sekundy.Ja nie mam skimmera i czasem zdarza mi się gdzieś łapy wsadzić i zapomnieć no ale nie robię z tego powodu tragedii tylko radzę sobie ręcznikami papierowymi.Moim zdaniem lepiej jeśli żadna chemia jednak nie pływa w akwa
Choćby nawet dlatego,że ryby pobierając pokarm z powierzchni czy chcą czy nie przy okazji najedzą się i tej własnie chemii pływającej beztrosko po tafli....

- 0
- Bywalec
Aleksandra pisze:Padło pytanie,padła odpowiedź a ja tak robię i robić będę,tyle
Olu jak najbardziej udzielaj odpowiedzi -

Nie bierz Każdej wypowiedzi osobiście do siebie

Wymieniamy doświadczenia własne - a każdy ma inne , każdy zbiornik jest inny

Film bakteryjny zdarza się często - i nie jest powodem aby się nim za mocno przejmować .
Jest oznaką zmian zachodzących w akwarium w danym momencie - niekoniecznie pożądanym

- 3
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Pisząc (już dawno) swoją odpowiedź miałem na myśli właśnie ten "tęczowy" i dodatkowo "skondensowany".
Aleksandro w przypadku williamowskich baniaków ostatnią rzeczą do obawy byłoby ewentualne "zawleczenie" C15H31COONa no może C15H31COOK najszybciej C17H35COOK
, ale już lakieru do paznokci - tfu, on jest uważnym, długoletnim i świadomym akwarystą i łap z byle czym do baniaka nie pcha 
Aleksandro w przypadku williamowskich baniaków ostatnią rzeczą do obawy byłoby ewentualne "zawleczenie" C15H31COONa no może C15H31COOK najszybciej C17H35COOK

- 0
Mann am Boden
Spokojnie,spokojnie lubię żarciki a dystansu mi nie brak
Z powodu piątku,dnia świątecznego w moim kalendarzu związuje włosy w kucyk,przemywam ręce spirtem,potem gorącą wodą
i bierę się za obrabianie 3 akwa
W tym czasie,życzę Wam szybkiej pracy coby już sie łikend zaczął
Ament! 

- 3
- Bywalec