jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Re: jak przesunąć ciężkie akwarim 600 litrów ze stelażem?
Oj, byłoby super. W takim razie niech będzie godzina 19. Na pw wyślę telefon i adres
- 0
Kolekcjonerka akwariowych "słoików".
Panowie, w takim razie, w jaki sposób mogę jutro odwdzięczyć się za okazaną pomoc?
- 0
Bieta pisze: A styropian jest w nie najlepszym stanie, trochę wykruszony, troche popękany i dlatego chcę go wymienić na karimatę. Czy karimata będzie dobra na tak ciężkie akwarium? Czy wystarczy dac jedną warstwe karimaty, czy bezpieczniej 2 warstwy? Oczywiście bym je skleiła taśmą, żeby łatwiej było je ułożyć i żeby nie przesuwały się.
w sumie to ... nie chodzi o to żeby było grubo tylko równo. wystarczy pianka do paneli (widziałem zbiorniki które stały na niczym.)
karimata ma większe "ugięcie" wiec zostanie spłaszczona na max i ew. nadwyżki wyjdą bokami, do wycięcia. jutro wieczorem średnio mi pasuje, bedę "latał po mieście w ciągu dnia (11-13) i wtedy bezproblemowo służę )
- 0
U mnie zmiana delikatna. Zapomniałem, że to już piątek i czas na
Więc mam czas do 17:30 i po 19:30.

Więc mam czas do 17:30 i po 19:30.
- 0
Kup arkusze styroduru takiego jaki kładzie się pod panele,moje stoi na czymś takim już klika lat
- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Jak mnie ktoś zgranie to też mogę pomóc ( godzina nie gra roli aby po 15.30 )
- 0
Mann am Boden
W takim razie, zmiana godziny na 19.30. Czy wszystkim pasuje: Adams, Dwojak? Jak, może być ta godzina? Inaczej się nie da tego ogarnąć. Pozdrawiam Elżbieta
- 0
Mi pasuje aby tylko był ktoś drugi. Jak mam być sam to nici z tego
- 0
Ja będę, mam niedaleko, o ile w kościole się nie przedłuży. Nie wiem jak to zorganizować? Do kogo dzwonić jak już będę "wolny"? 

- 0