Poszukiwany autor/właściciel akwarium w Gródku
|Strona 1 z 1
Poszukiwany autor/właściciel akwarium w Gródku
Witam
Mam pytanie do akwarystów z podlasia. Czy ktoś z Was wie coś może o autorze/właścicielu akwarium ok 400-500 litrów z filtrem nad akwarium i kaskadami po bokach? Akwarium stoi w Gródku na podlasiu od bardzo niedawna. Moja żona widziała zdjęcia u kogoś w telefonie i była tak zafascynowana, że szukamy kogoś kto wie coś więcej o autorze/lub właścicielu.
Mam pytanie do akwarystów z podlasia. Czy ktoś z Was wie coś może o autorze/właścicielu akwarium ok 400-500 litrów z filtrem nad akwarium i kaskadami po bokach? Akwarium stoi w Gródku na podlasiu od bardzo niedawna. Moja żona widziała zdjęcia u kogoś w telefonie i była tak zafascynowana, że szukamy kogoś kto wie coś więcej o autorze/lub właścicielu.
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
Re: Poszukiwany autor/właściciel akwarium w Gródku
Ten opis przypomina mi fotki, które dziś w telefonie pokazywał mi Konrad z Kameleona. Filtr hydroponiczny ukryty był w pniu wydrążonego drzewa, a obok akwa była kaskada.
- 0
Wiesz może coś więcej na ten temat? Zna ktoś może właściciela albo wykonawcę? Żonie się spodobała na zdjęciach całość i chcieli byśmy to skopiować
- 0
- Nowy na forum
- Reputacja: 0
- GG: 0
pisz do alexab47 nikt tak jak on ci nie pomoże i doradzi
- 0
W akwarystyce tylko wtedy należy się spieszyć, gdy pęknie akwarium.
Mam kontakt do gościa. Widziałem toto w mieszkaniu tylko jeszcze bez filtra wiszącego .
- 0
Sklep Zoologiczny
KAMELEON
ul. Ryska 1
Białystok
Pn-pt 10-18
Sobota 10-16
https://www.facebook.com/kameleonbialystok
KAMELEON
ul. Ryska 1
Białystok
Pn-pt 10-18