Projekt CA... Para pielęgnic ...
Re: Projekt CA... Para pielęgnic ...
Wszystko w twoich rękach 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
AniaK pisze:W dniu dzisiejszym w zbiorniku zamieszkała trójka pielęgnic meeka. Sprawiały wrażenie, że nowy dom i jego wystrój im się podoba
pięknie.. prekognicja jest kontrowersyjna a poligamia to już nie ??

- 0
ManiaPI pisze:AniaK pisze:W dniu dzisiejszym w zbiorniku zamieszkała trójka pielęgnic meeka. Sprawiały wrażenie, że nowy dom i jego wystrój im się podoba
pięknie.. prekognicja jest kontrowersyjna a poligamia to już nie ??
Żeby tu było tylko o poligamii...
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
ManiaPI pisze: pięknie.. prekognicja jest kontrowersyjna a poligamia to już nie ??
chodzi o to, gdy wejdziesz w tryb "poligamia" to pierwsza dama z automatu wchodzi w tryb "prekognicja" i wówczas jest bardzo kontrowersyjnje

- 2
Misiak pisze:Rozmawialiśmy dzisiaj o otoczakach do CA. Obiecałem, że co nie co wrzucę
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
To są zebry tzn. jakaś ich odmiana? Nigdy takich nie widziałem, tzn. z kolorowymi akcentami na płetwach. Zawsze spotykałem czarno-białe ewentualnie czarno-szare.
- 0
Albercik pisze:ManiaPI pisze: pięknie.. prekognicja jest kontrowersyjna a poligamia to już nie ??
chodzi o to, gdy wejdziesz w tryb "poligamia" to pierwsza dama z automatu wchodzi w tryb "prekognicja" i wówczas jest bardzo kontrowersyjnje
Odnośnie pierwszej damy. Wygląda na to, że u w przypadku naszych pielęgnic, pierwsza własnie poszła w odstawkę. Jeśli dobrze rozpoznaję osobniki, to samiec zainteresował się tym osobnikiem z ranką na skrzelu, który pierwotnie był nie do pary. Tylko czy to na pewno samica?

- 0
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
AniaK pisze:Odnośnie pierwszej damy. Wygląda na to, że u w przypadku naszych pielęgnic, pierwsza własnie poszła w odstawkę. Jeśli dobrze rozpoznaję osobniki, to samiec zainteresował się tym osobnikiem z ranką na skrzelu, który pierwotnie był nie do pary. Tylko czy to na pewno samica?
same bezeceństwa.... i dzieci tam przychodzą! ja sie pytam gdzie sa rodzice!!??

- 3