750 litrow
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
Re: 750 litrow
L134 pecoltia compta
Mam już 7 szt a chce do 10-11
Do pozbycia się mam /180 wszystkie jakie mam i drewnojady
Zostanie sturosoma aureum i pecoltia compta
Do 300 lo75 pecoltia sabaji 2.Mam i może 2 doloze
Rośliny -część idzie do przodu część Marnieje i się nie odbija , czasami coś.się odbija i normalne rośnie .
Powoli i konsekwentnie
A tak w aktualnie po 21 godz.
Kolory w realu są bardziej stonowane i jest jaśniej , widać spokojnie ryby , zbrojniki wychodzą na żer
Mam już 7 szt a chce do 10-11
Do pozbycia się mam /180 wszystkie jakie mam i drewnojady
Zostanie sturosoma aureum i pecoltia compta
Do 300 lo75 pecoltia sabaji 2.Mam i może 2 doloze
Rośliny -część idzie do przodu część Marnieje i się nie odbija , czasami coś.się odbija i normalne rośnie .
Powoli i konsekwentnie
A tak w aktualnie po 21 godz.
Kolory w realu są bardziej stonowane i jest jaśniej , widać spokojnie ryby , zbrojniki wychodzą na żer
- 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Widzę, że Tobie, jak i mnie najbardziej podobają się L-134.
Widziałeś zbrojniki w ofercie Arsika?
Widziałeś zbrojniki w ofercie Arsika?

- 0

Hipkow jeszcze nie mam , powoli oswajam się z myślą ze l204 i l180 będą musiały opuścić zbiornik .
Myślałem o l333 już wcześniej tylko miejsca brak.
Za tydzień nowe szkło - 2,3 kwiecień docelowe ryby i myślę co by dodać - nie wiem jak stoję z $$$$ do końca natomiast ofertę Arsika przeglądałem już parokrotnie i chyba nawet l134 Z odlowu ma - też mnie o interesuja
Za około miesiac bede miał jasna sytuację co i jak
Myślałem o l333 już wcześniej tylko miejsca brak.
Za tydzień nowe szkło - 2,3 kwiecień docelowe ryby i myślę co by dodać - nie wiem jak stoję z $$$$ do końca natomiast ofertę Arsika przeglądałem już parokrotnie i chyba nawet l134 Z odlowu ma - też mnie o interesuja
Za około miesiac bede miał jasna sytuację co i jak
- 0
Przypuszczam, że cena nie na moją kieszeń. Rok temu widziałem odmianę YELLOW za 499$.
- 0

Nie , nie na moją kieszeń też - nie stać mnie zwyczajnie
Cen nawet nie znam

Cen nawet nie znam
- 0
Seban pisze:Przypuszczam, że cena nie na moją kieszeń. Rok temu widziałem odmianę YELLOW za 499$.
Chyba coś pomyliłem, bo teraz znalazłem w cenie od 10$ do 60$. W zależności od wielkości.
- 0

Z cyklu dziwow ciąg dalszy
W moim akwarium dziś poruszenie - paletki siedzą w jednym kącie , tak do połowy akwarium , karmię a one nie przekraczają granicy połowy . W mojej głowie coś zaczyna się dziać , myślę popatrze o co chodzi. Zaglądam , patrzę z każdej strony i nagle widzę samotnika / samotna
Niestety zanim skończyłem pisać już było pusto
W moim akwarium dziś poruszenie - paletki siedzą w jednym kącie , tak do połowy akwarium , karmię a one nie przekraczają granicy połowy . W mojej głowie coś zaczyna się dziać , myślę popatrze o co chodzi. Zaglądam , patrzę z każdej strony i nagle widzę samotnika / samotna
Niestety zanim skończyłem pisać już było pusto

- 3
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.