a dziś !
a dziś !
Przypominam, że mamy święto - dzisiaj jest ! :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
tylko pamiętajcie, że :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
więc :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
tylko pamiętajcie, że :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
więc :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
i :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 3
Mann am Boden
Re: a dziś
Tyl ryb nie przekarmiajcie
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Zdecydowanie wolę taki tłuszcz:
- 3
12 już zlikwidowałem, robię to dla kobiet ,żeby nie
kusiło i biuro się nie roztyło 

- 2
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
A ja dziś na budowie zastalem taka niespodziankę - otwieram skrzynkę i Takie oto coś zastaje na wierzchu
Wczoraj podpinalem piekarnik i nie chciałem pieniędzy od koleżanki
.Zrobiła to w taki sposób ze nic nie widziałem
Wczoraj podpinalem piekarnik i nie chciałem pieniędzy od koleżanki

- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Jako, że już mamy jakby "informator świąt" mało świątecznie przypominam, że.......
a dziś mamy walentynki :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
a tak w ogóle :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
jak nie to Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
lecz jednak życzę wszystkimProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
a dziś mamy walentynki :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
a tak w ogóle :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
jak nie to Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
lecz jednak życzę wszystkimProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Mann am Boden
Chyba nie muszę przypominać, że :Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu.
ale Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
voilà Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
ale Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
voilà Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Mann am Boden
Miej życie moja droga jak najbardziej bajeczne,
miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz,
to i więcej życzy Ci osoba której nie skojarzysz.
miej uśmiech na twarzy i to co sobie tylko zamarzysz,
to i więcej życzy Ci osoba której nie skojarzysz.
- 2
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0