Ameryka poludniowa
Re: Ameryka poludniowa
Nie chcę być upierdliwy, ale czy to dobre połączenie? Zielony trzymał skalary z ziemiojadami? Wszystko można popróbować, tylko myślałem, że ma być bardziej rybom przyjaźnie. To, że jedne i drugie z SA , nie znaczy, że razem chodzą.
- 0
- Moderator
- Reputacja: 100
- GG: 0
Byłem dzisiaj w instytucie (świetna robota) i widziałem w tym akwarium takie oto ryby:
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jaki to gatunek? Wygląda mi na gurami ale przecież to nie Azja... Mógłby ktoś mi zidentyfikować?
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Jaki to gatunek? Wygląda mi na gurami ale przecież to nie Azja... Mógłby ktoś mi zidentyfikować?

- 0
Dzięki. A czym barwiona jest tam woda?
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
- 0
Szyszki i korzenie torfowe dają takie zabarwienie wody.
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
W różny sposób można wodę "spreparowac " - tam są głównie szyszki olchy - jeśli się myle niech mnie Robert poprawi
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
korzenie + szyszki olchy dają taki kolor wody ( można jeszcze stosować liście dębu lub różnego rodzaju wyciągi z liści dębu lub innych ) to co jest w Instytucie jest jak najbardziej naturalne .Oczywiście pokilku podmianach woda nabiera normalnego koloru tak więc trzeba obserwować i uzupełniać je.
- 0