Malawi
Re: Malawi
marcin850530 pisze:możne jutro ogarnie się temat jak Tomek weźmie młota to zawile czasu nie zajmie wiec w sobotę bym wpuścił już ryby ściągając po trochę wody z rożnych szkieł i dolał świeżej
Przejdź do "ślepca" to się umówimy: jutro lub pojutrze.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 71
- GG: 0
ja dodam tak od siebie ze wpuścił bym tam możne :lombardzki , Yellow ,socolofi sam te ryby miałem
ciekanie razem wyglądają(Yellow ,socolofi ) i jeszcze miałem dwa pod nazwą złocisty tyko jak wyrośl zrobił się prawie czarny i wytłok mi wieszcząc ryb

- 0
Jedna idzie jutro ma serwis - padła ale 2 jeszcze mam - damy radę
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
marcin850530 pisze:ja dodam tak od siebie ze wpuścił bym tam możne :lombardzki , Yellow ,socolofi sam te ryby miałemciekanie razem wyglądają(Yellow ,socolofi ) i jeszcze miałem dwa pod nazwą złocisty tyko jak wyrośl zrobił się prawie czarny i wytłok mi wieszcząc ryb
Ja z tego co pisałeś nie miałem tylko lombardzkiego

Moim zdaniem z tych dostępnych łatwo na obsadę bym dał: fire fish (bo już praktycznie mamy), yellow (w Kameleonie widziałem dość duże sztuki), thumbi west (łatwo rozróżnić u nich płeć i fajnie wyglądają) i soulosi. Wszystko dostępne u nas.
- 0
424l --> Geophagus & Guianacara
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
112l --> Krewetkarium
60l --> Krewetkarium
odnalazłem zdjęcia swojego małego malawi to było próbne i na probie się wtedy zakończyło na jednym ze zdjęć jest widoczny lombardzki
- 1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Mam jeszcze takie łupki w ogródku.
Baniak 200L
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Są dużo grubsze i mniejsze od tych, które dziś stawialiśmy. Jutro mogę im zrobić lepsze zdjęcie.
Baniak 200L
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Są dużo grubsze i mniejsze od tych, które dziś stawialiśmy. Jutro mogę im zrobić lepsze zdjęcie.
- 0