Nowy projekt 360 L
Nowy projekt 360 L
Jakiś czas temu nagle po 2 latach mieszkania znalazło się miejsce na nowy zbiorniczek ( było zawsze ale nagle żona tez to zauważyła ) 360 L tydzień temu dotarł oczekiwany baniak o wymiarach 120 X 50 X 60H od Krzyśka szklarza znanego na forum ( o dziwo o 200 zł tańszy niż u producenta w Kolnie )
- 4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Re: Nowy projekt 360 L
Widzisz jaki masz fart a i jaką spostrzegawczą żonę - zazdroszczę możliwości nowej realizacji, choć wymiary jak dla mnie do
właśnie pod ogólniaka - ale Ty takie lubisz

- 0
Mann am Boden
Dzisiaj dotarła szafeczka robiona na zamówienie podwójna płyta 18mm góra - dół jak również cztery punkty podparcia z podwójnej płyty + tył płyta 18 mm w międzyczasie tył zbiornika i strona od okna zostały oklejone czarną folią
- 0
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Andrzej przez 2 lata tyle się przewinęło różnych zbiorników i kombinacji w domu że sklepik mały bym wyposażył ( ale również nie do końca jestem zadowolony chciałbym typową 500 ) ale na razie realizuję ten projekt ( dalej zobaczymy )
- 0
Pomysł który mnie męczy to czarne tło ( które już jest + czarny piasek kwarcowy 0,1-0,3 ) dla tych którzy byli w sklepie Discus w Warszawie jest tam taki zbiornik z neonami czerwonymi cały na czarno ) .Obsada paletki , kirysy , zbrojniki , neony + może coś jeszcze oraz odpowiednie oświetlenie żeby ładnie świeciło. Czy może tradycyjny żwir rzeczny lub biały piasek ?
- 0
Żwir rzeczny , - najlepsza opcja i bliżej natury 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Tomasz, a widziałeś kiedyś żeby Robert bawił się w "naturalność", kolory, kolory i....kolory, tak żeby było inaczej i tak żeby było to akwarum ogólne i nikt nie miał dziwnych pomysłów, że chodzi o coś innego
- 0
Mann am Boden
he he ...... no właśnie o to chodzi mogę zrobić tradycyjnie ale mogę również trochę inaczej przy zapewnieniu najlepszych warunków
rybom i roślinom
rybom i roślinom
- 0
No no, baniak juz widzialem ale szafeczka widze ladna! Planowales czarny piasek i kontrastowe ryby - moze byc fajnie
Po tym jak zobaczylem Twoj aranz w 200l to nie watpie ze ten wiekszy bedzie powalac
im@tapatalk

Po tym jak zobaczylem Twoj aranz w 200l to nie watpie ze ten wiekszy bedzie powalac

im@tapatalk
- 0