112l mojej amazonki
Re: 112l mojej amazonki
Najpierw pokoje na poddaszu.... potem wywalić ściany działowe na dole przenieść/ zrobić łazienkę i kuchnię od zera. I w jadalnej części kuchni postawić w rogu taki baniak... czytaj daj mi minimum 5 lat realnie 10 i jak się uda będzie film 4K3D360° w tym przypadku 270° z zakładania i pracy baniaka.
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
- 0
Skoro taki remont planujesz i pod szklankę będziesz burzyć działówki to zamiast 300x60x60h postaw 300x100x70h
.
Na wysokości 10 cm to nie zauważysz. Na głębokości 40 cm więcej zauważysz i będziesz Pan zadowolony.

Na wysokości 10 cm to nie zauważysz. Na głębokości 40 cm więcej zauważysz i będziesz Pan zadowolony.
- 0

Właśnie max 3,2x0,7x0,7 więcej miejsca brak.... tyle że by coś zrobić w środku baniaka już ręka nie starczy.
- 0
Rób na 1m głębokości - będziesz pan bardziej zadowolony ,
Jak radzi Seban, przestrzeń daje ci mozliwosci i powierzchnia dna piękna wychodzi - pod plaszczki nawet
Jak radzi Seban, przestrzeń daje ci mozliwosci i powierzchnia dna piękna wychodzi - pod plaszczki nawet
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Rudy, skoro to są plany minimum 5-letnie to jeszcze zdążysz dojrzeć do decyzji o postawienie szkła na maxa. 

- 0

Właśnie sprawdziłem ustawienie mebli po remoncie... akwarium na tej komodzie nie ma sensu. Widok był by z bocznej ściany... na drugiej ścianie zmieści się 80x50x60 i taka kostka zostanie na weekend majowy odpalona. Decyzja chyba ostateczna....
- 0
Przystopujcie chlopaki, bo rudy102 chate zaleje a zamieszka u tesciow 
im@tapatalk

im@tapatalk
- 0

Oj predzej bym w pracy wpuścił ławice tuńczyka i bym musiał drugą śledzia raz na kilka dni dopuszczć. Zbiornik wodny 675m³ plus 30m³ w układzie filtrów. :-) powierzchnia dna 375m²
- 0
Max za 2 tygodnie szkło i formatki na filtr będę miał w domu
- 0
Szkło odbieram w piątek wieczorem... poczeka na resztę i wolny czas...
- 0