112l mojej amazonki
Re: 112l mojej amazonki
Jvp 100 starczy ?
gdzieś przy dnie czy wyżej?
Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka
gdzieś przy dnie czy wyżej?
- 0
na 112-tkę by starczyło
"wianie" kieruj ku dnu,
umieszczenie cyrkulatora "na spodzie" przy drobnym piachu spowoduje, że będziesz miał go wszędzie, choć i tu jest wyjście poprzez wymieszanie go z grubym żwirkiem ( a i udawać będzie dno rzeki) .
"wianie" kieruj ku dnu,
umieszczenie cyrkulatora "na spodzie" przy drobnym piachu spowoduje, że będziesz miał go wszędzie, choć i tu jest wyjście poprzez wymieszanie go z grubym żwirkiem ( a i udawać będzie dno rzeki) .
- 0
Mann am Boden
Jest jeszcze opcja jamnika.... 130x35x50 ....
Wtedy l134, akary, kirysy.... i zrobić "denne" akwarium z kawałkiem zarośniętym gęsto trawą.... reszta kamienie i korzenie gdzieś tam coś zielonego nie zaszkodzi.... i było by bez skalarów....
Wtedy l134, akary, kirysy.... i zrobić "denne" akwarium z kawałkiem zarośniętym gęsto trawą.... reszta kamienie i korzenie gdzieś tam coś zielonego nie zaszkodzi.... i było by bez skalarów....
- 0
Albo z ... zależy od obsady....
- 0
To 50 to wysokość ?
Jaminiki są fajne, a jeszcze fajniejszy by był gdyby to była głębokość i dno 130x50x35h i olej skalary
Jaminiki są fajne, a jeszcze fajniejszy by był gdyby to była głębokość i dno 130x50x35h i olej skalary

- 0
Mann am Boden
Wysokość. Szersze niż 35 się nie zmieści. Jeszcze można by zrobić kostkę.... 80x50x50 by zwiększyć litraż i powierzchnię dna. (W głowie mam, i ma m nadzieję że kiedyś postawie 3x0,6x0,6m) miejsca jest....
- 0
Rób jamnika - mój ma 130x25x25 i to zalany do połowy i jest to jeden z 3 z moich ulubionych baniaków

- 0
Mann am Boden
Szkoda mi skalarków... smakują im neony i bystrzyki amandy. Karmić nie trzeba... duże reprezentatywne rybki....
- 0