Aqua Jura 2016
Aqua Jura 2016
Tak na szybko, bez dokładnych szczegółów ( plakaty info możliwe, że w nast. tygodniu) .
Właśnie dostaliśmy zaproszenie do Częstochowy, tym razem będą to targi a nie wystawa.
Impreza jest w pierwszym weekendzie kwietnia, ale że podobnie jak we Wrocławiu i Poznaniu ewentualnie wystawiamy się w ramach Aqua Nexus dobrze byłoby być już tam w piątek do pomocy przy rozstawieniu stoiska i przygotowaniu naszej jego części.
Tym razem będzie odpłatność za noclegi przynajmniej 2, po 25 zł każdy ( + kasa na żarcie) - i tym razem nie będzie to Dom Pielgrzyma .
Same Targi na znanej już miejscówce w LO.
Nie mamy limitu miejsc ( im więcej tym lepiej).
Więc jak jedziemy.
Właśnie dostaliśmy zaproszenie do Częstochowy, tym razem będą to targi a nie wystawa.
Impreza jest w pierwszym weekendzie kwietnia, ale że podobnie jak we Wrocławiu i Poznaniu ewentualnie wystawiamy się w ramach Aqua Nexus dobrze byłoby być już tam w piątek do pomocy przy rozstawieniu stoiska i przygotowaniu naszej jego części.
Tym razem będzie odpłatność za noclegi przynajmniej 2, po 25 zł każdy ( + kasa na żarcie) - i tym razem nie będzie to Dom Pielgrzyma .
Same Targi na znanej już miejscówce w LO.
Nie mamy limitu miejsc ( im więcej tym lepiej).
Więc jak jedziemy.
- 0
Mann am Boden
Re: Aqua Jura 2016
Ponieważ będzie to zaraz po świętach to ja odpadam. Nie dam rady finansowo. Na święta jadę do rodziców z całą rodziną a to spory wydatek.
- 0
Aaaj szkoda, prawdopodobnie zaraz po swietach bedziemy chrzcili mlodego.
im@tapatalk
im@tapatalk
- 0
Mamy czas na decyzję i zgromadzenie "reprezentacji" do połowy lutego jak też czy stawiamy baniak jako forum a jeżeli tak to czy ciągniemy szkło od nas czy lecimy na "wypożyczonym".
Jedno jest pewne nawet jeżeli nikt się nie zdecyduje - ja jadę.
To sobie założyłem już wcześniej, podobnie jak Drozdowo, zaliczę jeszcze którąś z imprez ( najprawdopodobniej W-wę ) i ze mnie na ten rok styka.
Jedno jest pewne nawet jeżeli nikt się nie zdecyduje - ja jadę.
To sobie założyłem już wcześniej, podobnie jak Drozdowo, zaliczę jeszcze którąś z imprez ( najprawdopodobniej W-wę ) i ze mnie na ten rok styka.
- 0
Mann am Boden
Dokładny termin to 2-3.04.16 ( targi )
01.04.16 ( dzień techniczny )
mamy "zamówienie" na pokazanie krewetek wiślanych
01.04.16 ( dzień techniczny )
mamy "zamówienie" na pokazanie krewetek wiślanych
- 0
Mann am Boden
Grrrrr, zbiera sie dobra kompanija Kto moze niech sie podpina, wrazenia niezapomniane
im@tapatalk
im@tapatalk
- 0