Seban 450l
Re: Seban 450l
Poniższe filmiki przedstawiają przyrost arowany w trzy i pół miesiąca. Na drugim filmiku widać, że 450l to szklanka dla potrzeb tej ryby. Arkę miałem mieć do osiągnięcia przez nią 35 cm. Oddałem ją gdy osiągnęła około 30 cm. Polecam osobom, które chcą cieszyć się rybką przez kilka miesięcy a potem maja dla niej większy dom. Bardzo ciekawa ryba, odważna, jadłaby z ręki.
Nie polecam osobom, które wpadną na pomysł aby ją na stałe trzymać w akwarium mniejszym niż 250x100x60cm.
Połowa września 2015 r.
Początek stycznia 2016 r.
Nie polecam osobom, które wpadną na pomysł aby ją na stałe trzymać w akwarium mniejszym niż 250x100x60cm.
Połowa września 2015 r.
Początek stycznia 2016 r.
- 2

Seban pisze:Gołębnik to to nie jest ale trzy szkiełka są.
Potencjał Gołębnika nawet w połowie nie zbliża się do Twoich szkiełek.
Jeżeli miałbym fishroomować to właśnie Twoje jest tego przykładem.
- 0
Mann am Boden
miewan pisze:Seban pisze:Gołębnik to to nie jest ale trzy szkiełka są.
Potencjał Gołębnika nawet w połowie nie zbliża się do Twoich szkiełek.
Jeżeli miałbym fishroomować to właśnie Twoje jest tego przykładem.
Mnie tam szkła z gołębnika bardziej się podobają. Może moje mi się już opatrzyły i czas na zmiany.
Nie będziemy się przepychać. Ważne, że mamy gdzie spojrzeć siedząc w centrum dowodzenia sącząc napoje różnego rodzaju.
- 0

No to to fakt
, własnie dla tego tak są rozmieszczone i na takiej a nie innej wysokości 

- 0
Mann am Boden
thaz pisze:Seban, co tam masz za sumiki?
Pimelodus pictus - mandi mały
Jak pytałeś o coś na dno do pracowni to Ci je sugerowałem.
- 0

Piękna jest ta arowana i faktycznie rośnie jak na drożdżach. Jak będziesz miał drugą to muszę wpaść do Ciebie na dłuższą chwilę się pogapić - jeśli można. Przywiozę jej jakiś mały prezent 

- 0
Teraz pływa w Giżycku.
Poszukuję czarnej ale obecnie nie ma ofert. Czekam też na info z Kaliningradu. Ten co zabrał duże arki i pacu mówił, że ma dwie czarne na sprzedaż, lecz kontakt się urwał.
Poszukuję czarnej ale obecnie nie ma ofert. Czekam też na info z Kaliningradu. Ten co zabrał duże arki i pacu mówił, że ma dwie czarne na sprzedaż, lecz kontakt się urwał.
- 0

Seban pisze: Czekam też na info z Kaliningradu
Da się ściągnąć rybki z Rosji? Wiesz przewóz zwierząt przez granice jest kłopotliwy.
- 0