Co to za zbrojnik?
Re: Co to za zbrojnik?
Seban pisze:Windus pisze:"nie opuszczę Cię aż do śmierci".
Tylko czyjej?
Ostatnio kupiłem kilkadziesiąt neonków i zamówiłem sporo modeli sklejania. Jak nie "przystopuje" to żona zrobi porządek i rybki mnie przeżyją...

Dhuz pisze:To powinno zadziałaćU mnie zbrojnikowate NIGDY nie przegapiły wyżerki nocą lub rankiem. Butelkę można dodatkowo zaciemnić jakąś gazą, by ryby czuły się bezpiecznie wpływając do środka.
Za dzieciaka łapałem tak cierniki w rzece. Spróbuje i dam znać jak wygląda sytuacja.
- 0
Windus pisze: (...) i zamówiłem sporo modeli sklejania (...)
Off topic
A ja właśnie dzisiaj kupiłem synowi (5l) i razem złożyliśmy model firmy Rawell easy kit. Wszystko wygląda jak w tradycyjnym plastikowym modelu tylko że jest już pomalowane i nie trzeba sklejać.
Jest szansa że za jakiś czas kolejne hobby wróci do łask

- 0
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
WOJTEK24 ja gustuje w modelach kartonowych. na forum konradus jest kilka zdjęć moich modeli. Plastiki kleję w wakacje z siostrzeńcem. Wracając do tematu. Mam wysokie akwarium i stoi dość wysoko. Tak, że całość jest wyższa od mnie. Złapanie kakadu to wyczyn, co dopiero te zbrojniki...
- 0
woytek pisze:Kornika złapać bez demoli korzenia? To wyczyn ,przypadek rządzi sukcesem.
Dziś nie wytrzymałem, że pod korzeniem jest non stop syf. Strasznie brudzą te zbrojniki. Trochę się na...łem ale wyciągnąłem korzeń i wyłapałem niechciane towarzystwo. Przy okazji ogarnąłem akwarium. Teraz muszę znaleźć rybkom nowego właściciela.
- 0