korzenie
- Czasami zagląda
- Reputacja: 51
- GG: 0
Re: korzenie
Jak potrzebujesz - mam korzeń z torfowiska ok 70-80 cm długości ze 30-40 wysokości
edit
a jak chcecie bliżej między Kopiskiem a Ponikłą w połowie drogi jest wykarczowany stary las pod szkółki, po drodze na początku w nadleśnictwie w Ponikle zapytajcie się najlepiej - gdyż to teren leśny czy możesz sobie korzenie pobrać
droga PP 13
wczoraj przejeżdżałem
edit
a jak chcecie bliżej między Kopiskiem a Ponikłą w połowie drogi jest wykarczowany stary las pod szkółki, po drodze na początku w nadleśnictwie w Ponikle zapytajcie się najlepiej - gdyż to teren leśny czy możesz sobie korzenie pobrać
droga PP 13
wczoraj przejeżdżałem
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dla szukających korzeni
Za Narwią w stronę Bielska Podlaskiego jest mnóstwo wykarczowanych drzew po wichurze jakiś czas temu , drewno zabrali , natomiast korzeni cała masa czekających na spreparowanie i zarzucenie do akwarium .
Wczoraj przejeżdżając , zwłaszcza pienkow było sporo
Więc kto pottrzebuje - w drogę
Za Narwią w stronę Bielska Podlaskiego jest mnóstwo wykarczowanych drzew po wichurze jakiś czas temu , drewno zabrali , natomiast korzeni cała masa czekających na spreparowanie i zarzucenie do akwarium .
Wczoraj przejeżdżając , zwłaszcza pienkow było sporo

Więc kto pottrzebuje - w drogę
- 1
SUPER WIADOMOŚĆadams2121 pisze:Więc kto pottrzebuje - w drogę
jak mrozy nie skują to pojade po nowym roku,wcześniej

- 0
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
Trza się spieszyć - nie wiem czy nie sprzątną wszystkiego
Piękne pniaczki z hektara albo więcej i to niektóre nie wejdą do akwarium takie piękne
Sosna i brzoza - to pewne drzewa , może coś jeszcze innego się trafi

Piękne pniaczki z hektara albo więcej i to niektóre nie wejdą do akwarium takie piękne
Sosna i brzoza - to pewne drzewa , może coś jeszcze innego się trafi
- 0
to nie pniaki tu winne,mamy za małe akwariaadams2121 pisze:iękne pniaczki z hektara albo więcej i to niektóre nie wejdą do akwarium takie piękne

- 2
Do kuli, nadają się tylko cukierki !
dla uściślenie to miejsce jest jakieś 200-300 m od drogi krajowej nr 19 za zajazdem Zagłoba na przeciwko magazynów spożywczych
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 18
- GG: 4993916
Przejezdzam tamtedy dosc czesto. Zwalone sa tam niezle hektary lasow przed i za rzeka (od strony Bstoku po prawej), w wiekszosci sosny ale widzialem bardzo duzo brzoz.
Calosc po wichurze jaka tam przeszla wczesną wiosna.
im@tapatalk
Calosc po wichurze jaka tam przeszla wczesną wiosna.
im@tapatalk
- 0

- 0