Krefetkaria Inc0
Re: Krefetkaria Inc0
Dla podtrzymania tematu kilka fotek "sakur półkrwi"
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
jedwabnik morwowy
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Podwieczorek przy pokrzywce Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
jedwabnik morwowy

Podwieczorek przy pokrzywce Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 3
Fotka z pokrzywką jest zprzełomu wrzesnia i pazdziernika mozna było jeszcze świeżą znalezć, liscie a własciwie wiosenne pędy takie do 3cm susze i albo podaje w spazonej postaci albo w pokarmach DIY
- 0
Mam małe pytanie:
Do crystali stosujesz podłoża aktywne dedykowane. Czy co roku je wymieniasz na nowe?
Pytam się bo raz miałem takie podłoże a po roku użytkowania nastąpiła nagła zmiana parametrów wody.
Do crystali stosujesz podłoża aktywne dedykowane. Czy co roku je wymieniasz na nowe?
Pytam się bo raz miałem takie podłoże a po roku użytkowania nastąpiła nagła zmiana parametrów wody.
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 65
- GG: 0
bws od maja 2014 bez restartu i benibachi od listopada 2014 trzymaja ph 5,5 cały czas
- 0
pocztówka z "ciepłych wód"Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 3
Znowu moich ulubieńców troszke "pofociłem" :P Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postuProszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
po paro miesięcznej przerwie znowu dziewczyny jajka noszą tym razem jest ich więcej a efekty tego noszenia tym razem udało mi się przyłapać z odpowiednim sprzetem w garści XD Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wszystkie Tadki -niejadki wcinaja z dyni sałatki :P Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
po paro miesięcznej przerwie znowu dziewczyny jajka noszą tym razem jest ich więcej a efekty tego noszenia tym razem udało mi się przyłapać z odpowiednim sprzetem w garści XD Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Wszystkie Tadki -niejadki wcinaja z dyni sałatki :P Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 4
Obiektyw można kupić - takie stworki ciężko utrzymac a rozmnozyc
Zazdraszczam I podziwiam

Zazdraszczam I podziwiam
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie