Filtry diversa
Re: Filtry diversa
Bardzo prawdopodobne że leżał długo w sklepie, w którym go kupiłem, bo nie sądzę że uczęszcza tam wiele osób. Ale nie wiem czy sprzedawca uzna mi tą reklamację, bo w sumie na opakowaniu nigdzie nie ma napisane że filtr nie odpada od szyby, poza tym on odczepia się po jakimś czasie od mojego poprawienia, więc nie udowodnię tego przy sprzedawcy, a znając go nie sądzę, żeby uwierzył mi na słowo 
Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka
- 0
Idź do sklepu a nr gdybaj. Ma obowiązek , produkt nie działa .
- 0
112L - Mała Biała - Tanganika
Chyba tak będę musiał zrobić. Najpierw pójdę porozmawiać ze sprzedawcą czy w ogóle jest zainteresowany sprawą, a w razie czego przyjdę drugi raz z filtrem i pokażę o co chodzi, daleko nie mam.
- 0
- Czasami zagląda
- Reputacja: 6
- GG: 0
Chyba tak zrobię, a jak dostanę zwrot gotówki, to w jaki filtr inwestować? Myślę nad PAT mini aquaela, ale on ma 400 l/h przepływu, i w 8 litrach to może niezłą pralkę mi zrobić, a deszczowni z tego co wiem w nim nie ma... W 45 litrach mam 300 l/h i to bez deszczowni pralkę robiło, a 400 l/h w 8 litrach? 

- 0
kaskada nie bedzie hałasować laniem wody bo wysokośc z jakiej leje wode na tafle to kilka cm predzej usłyszysz jej pompke jak wpadnie w rezonans obudowa
- 0
Obejrzałem przed chwilą różne kaskady i ich wymiary, i stwierdziłem, że nie mam zwyczajnie na to miejsca. Akwarium stoi w kącie, więc 2 ścianki odpadają, przednia też, z oczywistych powodów, a przy ostatniej ściance stoi deseczka, na której jest przymocowane oświetlenie, czyli lampka na klips. Wcześniej zamieszczałem zdjęcie, tam jest widoczne jak to mniej więcej wygląda. Zostało mi jakieś 5 cm wolnej ścianki z tej strony, a w tak małe miejsce raczej nie wcisnę kaskady
Z kolei PAT mini jest zalecany do akwariów od 10 litrów, więc jak skieruję wylot wody na taflę, to może nie będzie aż takiej pralki robił... Ale najpierw muszę pozbyć się tej diversy 

- 0