20l
20l
Mój syn uprosił nas na akwarium dla bojownika a że dostaliśmy 20l szklankę
od znajomego postanowiliśmy spełnić jego życzenie. No i tu moje pytanie czy w takim maleństwie mogę trzymać parkę i myślałam o kiryskach ale nie wiem których i w jakiej ilości? Podpowie ktoś coś 

- 0
Re: 20l
Stawiałbym bardziej na jednego bojownika (samiec) - dla kirysów za małe (stadna, trzymamy je min. 6 szt);
Bojowników nie "trzymamy w parkach", bo samiec wykończy samicę w ciągu jednego dnia
- samica dopuszczana jest tylko na moment kopulacji
W każdej innej sytuacji jest lana na potęgę 
Bojowników nie "trzymamy w parkach", bo samiec wykończy samicę w ciągu jednego dnia
- samica dopuszczana jest tylko na moment kopulacji

- 0

Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu plany się zmieniły zamiast bojownika akwarium zasiedlił narybek gupika i krewetki. Mój 5 letni synek został akwarystą
aranżacja w jego wykonaniu więc proszę o wyrozumiałość 

- 4
E no bajer. Rośliny nie posadzone do góry nogami, wszystko jak trzeba.
Medal się należy jak nic!
Medal się należy jak nic!
- 1
A ile przy tym było śmiechu, wybierał sobie roślinki z naszego akwarium...mamo jeszcze potrzebuje, bo w moim przedszkolu musi być ładnie... Codziennie jak wraca z przedszkola biegnie do nich i je karmi, zasypia patrząc na akwarium, oj chyba mi jakiś akwarysta fanatyk rośnie :P
- 2