identyfikacja pielegniczki
Re: identyfikacja pielegniczki
Zastanawiam się czy spełni się czarny scenariusz niektórych osób i narybek gupików skończy jako żywy pokarm a u mnie niespodzianka żadna ryba nie jest nimi zainteresowana. Maleństwa szybko rosną i pewnie za kilka miesięcy będę zmuszona je komuś podarować :| a jak w takim tępię moje ryby się będą rozmnażać...hm będę musiała znaleźć kilku odbiorców
- 0
Jakbyś wrzucił na taflę wody trochę wgłębki, małe spokojnie by się tam pochowały - i zero zmartwień 
Akwarium ładne, ale: termometr gdzieś na tył, to samo z grzałką (dziwnie wygląda na pierwszym planie);

Akwarium ładne, ale: termometr gdzieś na tył, to samo z grzałką (dziwnie wygląda na pierwszym planie);
- 0

Oj czepiasz się Thaz
u mnie jest z tym problem bo prawie z kazdej strony mam pierwszy plan
a narybek pływa po całym akwarium i w nosie ma inne ryby
wieczorami wpływają miedzy korzenie pistii. Dzieki za miłe słowa i konstruktywną krytykę...to zawsze jest w cenie 

- 0
teraz lepiej?
http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/24 ... 8c69e3.jpg
// zmieniłem na link - zdjęcie ponad 1500px dlatego na laptopach i kompach nie widać // thaz

http://images.tapatalk-cdn.com/15/10/24 ... 8c69e3.jpg
// zmieniłem na link - zdjęcie ponad 1500px dlatego na laptopach i kompach nie widać // thaz
- 0
Ostatnio zmieniony 24 paź 2015, 21:01 przez Martula81, łącznie zmieniany 2 razy
Nie zobaczyłem, żadnego z Twoich zdjęć, nie możesz wklejać ich jako załączniki ?
- 0
Mann am Boden
Pewnie że mogę
zastanawia mnie tylko dlaczego niektórzy widzą zdjęcia a Ty nie

- 0
Próbowałam teraz wrzucić zdjęcie jako załącznik i mi nie wychodź...eh ta technika
- 0
Ci co widzą, wchodzą na forum z telefonu przez tapatalk, ja siedząc na stacjonarnym mam z tym problem.
Zgaduję, że załączniki które chcesz wrzucić są po prostu za duże pikselami.
Zgaduję, że załączniki które chcesz wrzucić są po prostu za duże pikselami.
- 0
Mann am Boden