zbrojnik
Re: zbrojnik
Mattteusch pisze:Włożyłem go rano do kubeczka z wrzątkiem i nadal nie wyjąłem, więc chyba się porządnie wyparzył
Mógł się nawet zacząć kisić. Ja nie parzę tylko myję. Jak parzysz to 1-2 minuty i już
Mattteusch pisze:Nie chcę wrzucać ogórka co pare dni tylko po to, żeby się później zorientować, że LDA16 ma to w nosie
Może się okazać, że przez pierwszy tydzień go nie ruszy. Musi poznać i się przyzwyczaić.
- 0
Ja bym go już nie wrzucał. Weź nowy, zalej wrzątkiem i do baniaka.
Tutaj masz ogórek zaraz po podaniu.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
A tutaj już bez skórki.
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Tutaj masz ogórek zaraz po podaniu.
A tutaj już bez skórki.
- 0
Ok dzięki Ile zbrojników zamieszkuje ten zbiornik?
I druga sprawa, jak wrzucam ogórka na noc do akwarium, to muszę wyjąć go rano? Jak nie to na ile go tam maksymalnie zostawić?
I druga sprawa, jak wrzucam ogórka na noc do akwarium, to muszę wyjąć go rano? Jak nie to na ile go tam maksymalnie zostawić?
- 0
Przez przypadek wpadło mi teraz w oczy.
https://www.facebook.com/wojciech.turek ... 908726760/
Do niedawna było 28 zbrojników, teraz jest 24 szt., za kilka dni będzie 16 szt., a docelowo będą tylko 2 szt. L-200 lub plus dwie sztuki L-128.
Ja wyciągam warzywa rano.
https://www.facebook.com/wojciech.turek ... 908726760/
Do niedawna było 28 zbrojników, teraz jest 24 szt., za kilka dni będzie 16 szt., a docelowo będą tylko 2 szt. L-200 lub plus dwie sztuki L-128.
Ja wyciągam warzywa rano.
- 0
Nie mogę zobaczyć zawartości linku - "treść jest niedostępna". A jak często trzeba wrzucać jednemu zbrojnikowi warzywo na noc?
I czy parzenie sklepowych ogórków nie jest konieczne?
I czy parzenie sklepowych ogórków nie jest konieczne?
- 0
Jak jest sezon to wrzucam ogórka czy cukinie codziennie lub gdy tylko mam. Sklepowych nie daję. Raz dałem i nie ruszyły. Zaczęły skrobać ale im widocznie nie smakowało.
- 0
Ale sklepowy nie zaszkodzi nijak wodzie czy rybom? Tylko po prostu może nie posmakować, tak?
- 0
To chyba dzisiaj wrzucę nowy kawałek, bez wyparzania, tylko wydłubię pestki i dokładnie umyję. Może akurat posmakuje
- 0