zbrojnik
Re: zbrojnik
Trochę średnio mi się podoba kupowanie całej cukinii czy ogórka na drugim końcu miasta żeby dać kawałeczek jedynemu zbrojnikowi
chyba pozostanę przy roślinach z przycinki, ewentualnie spróbuje z mocno wyparzonym ogórkiem ze sklepu, takim jakie mam w domu, albo lekko podgotowaną marchewką. Ewentualnie mogę dać jabłka, bo mam niepryskane.

- 0
Ja cukinie piekę sobie - rybom kawałeczek surowy ew. Lekko sparzony , a warzywami zajadać się mogą wszystkie ryby 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Kilogramowa cukinia starcza mi na tygodniowe karmienie. Cukinia może poleżeć w lodówce lub na balkonie nawet dwa tygodnie. Zawsze możesz mieć na obiad czy na kolację, jak już Tomasz wspominał.
- 0

Ew, smażę na patelni jako dodatek do obiadu z solą i pieprzem lub sama Vegeta - jak na grillu - ciekawy dodatek do mięsa
Sąsiadka przyniosła taką ze 30-40 cm długości i grubszą niż puszka 1000 ml na pokarm - z ogródka bez opryskow
Sąsiadka przyniosła taką ze 30-40 cm długości i grubszą niż puszka 1000 ml na pokarm - z ogródka bez opryskow
- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
A to możliwe żeby zbrojnik zabił neona w nocy? Wczoraj rano doliczyłem się tylko 5 innesów zamiast 6. Pomyślałem że jeden może się gdzieś schował, ale dzisiaj nadal widzę tylko 5. Nigdzie nie mogę go znaleźć ani w akwarium ani poza nim 

- 0
Mattteusch pisze:A to możliwe żeby zbrojnik zabił neona w nocy? Wczoraj rano doliczyłem się tylko 5 innesów zamiast 6. Pomyślałem że jeden może się gdzieś schował, ale dzisiaj nadal widzę tylko 5. Nigdzie nie mogę go znaleźć ani w akwarium ani poza nim :(
Szukaj dobrze ;D posprawdzaj przy kablach.
Ja kiedyś tydzień czy dwa nie moglem znaleźć kap lopeza... znalazłem , też myslalem ze zjedzony.
- 0
112L - Mała Biała - Tanganika
Wiem, czytałem ten wątek
Sprawdziłem już z każdej strony akwarium i na ziemi, no chyba że gdzieś pofrunął
Dzisiaj przed samym spaniem wrzucę do akwarium kawałek sklepowego ogórka ze skórką, bez pestek. Włożyłem go rano do kubeczka z wrzątkiem i nadal nie wyjąłem, więc chyba się porządnie wyparzył
Będzie widać po tym ogórku czy zbrojnik chociaż go ugryzł? Nie chcę wrzucać ogórka co pare dni tylko po to, żeby się później zorientować, że LDA16 ma to w nosie 

Dzisiaj przed samym spaniem wrzucę do akwarium kawałek sklepowego ogórka ze skórką, bez pestek. Włożyłem go rano do kubeczka z wrzątkiem i nadal nie wyjąłem, więc chyba się porządnie wyparzył

- 0