identyfikacja pielegniczki
Re: identyfikacja pielegniczki
Jak już tak się zaprzyjaźniamy to czas najwyższy pokazać wam mój skarb
- 0
Ostatnio zmieniony 07 paź 2015, 15:00 przez Martula81, łącznie zmieniany 1 raz
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 2
Całkiem, całkiem, nie obawiasz się trochę "twardzenia" przez piaskowiec, którego jak widzę masz całkiem sporo,
czy z założenia ma być to baniaczek dwustronny ?
czy z założenia ma być to baniaczek dwustronny ?
- 0
Mann am Boden
Tak, dzieli kuchnię od salonu, akwarium mam pól roku i póki co nic złego się nie dzieje, odpukać zgonów do tej pory nie miałam, poza jednym, kirysek się kiedyś zaklinował miedzy kamieniami i tak pozostał, znalazłam go rano
- 0
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
- 0
Nieźle.ci to wyszło a akwarium obustronne jest całkiem dobrym pomysłem - gdyby nie mozliwosci sam bym miał takie .
Ze zdjęć wygląda jakby było trochę pusto
Ze zdjęć wygląda jakby było trochę pusto

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Teraz juz jest gęściej a dziś zauważyłam ze stado gupików znacznie się powiększyło mam 15 młodych, ile z tego dożyje późnej starości to się dowiemy w swoim czasie, teraz mam 3+15 gupików, 6 otosków, 6 kirysków, 20 neonek, 10 rozborek, 2 ramirezki no i 2 ślimole- ampularie
- 0
Ramirezki , neonki i rozbory nie wcinaja ci młodych - z moich obserwacji chętnie ucztuja na wszelakich młodych 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie