identyfikacja pielegniczki
Re: identyfikacja pielegniczki
Zbrojniki nie są moimi ulubieńcami widziałam kiedyś u koleżanki jak taki jeden zadusił gupika i tak mnie skutecznie do siebie zniechęcił, za to kiryski uwielbiam i chyba ich stadko sobie powiększę. Dobrze że jesteście 

- 0
Martula81 pisze:Zbrojniki nie są moimi ulubieńcami widziałam kiedyś u koleżanki jak taki jeden zadusił gupika i tak mnie skutecznie do siebie zniechęcił, za to kiryski uwielbiam i chyba ich stadko sobie powiększę. Dobrze że jesteście
raczej ten gupik padł a on po prostu go konsumował bo żywi się także padliną, zbrojniki nie są polującymi rybami
- 0
- Bywalec
- Reputacja: 18
- GG: 4993916
Z.Tym się nie zgodzę - na moich oczach zbrojnik zadusil innego i to nie raz. Straciłem ok 5 - 6 szt. Wszystko zależy jak leży 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
No i mnie poniosło pojechałam po faceta dla moich ramirez a wróciłam z dodatkowymi 3 otoskami, 10rozborkami...musiałam jakoś się pocieszyć bo nie było samców ramirez :P
- 2
Nie pochwalam - lecz sam się na tym czasami lapie.
czasami jest to silniejsze - to po prostu choroba - która postępuje i przybiera nieodwracalne stany
Witaj wśród chorych

czasami jest to silniejsze - to po prostu choroba - która postępuje i przybiera nieodwracalne stany
Witaj wśród chorych

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Przyznam się szczerze że wpadłam...w dodatku nikt już nie może słuchać moich zachwytów nad rybkami, eh. Za chwilę skończy się terapią...dzień dobry, jestem Marta nie rozmawiam o moich rybkach od 2 tygodni 

- 0
Martula81 pisze:...w dodatku nikt już nie może słuchać moich zachwytów nad rybkami, eh
My wysłuchamy, a nawet się do nich przyłączymy.
Nie wiem skąd jesteś, ale od czasu do czasu organizujemy eventy na których głównym tematem są ryby i ryby, no może jeszcze ryby
- 0
Mann am Boden