Drozdowo 2015
Re: Drozdowo 2015
Potwierdzam - bylem
Mimo iż zawitałem na dosyć krótko, właściwie przelotem (ok1h) to dzięki dobremu przewodnikowi (dzięki Robert) udało się mi i mojej rodzince zobaczyć co trzeba, potem przeją mnie adams2121 który dorzucił jeszcze trochę informacji o Dniach Akwarystki.
Wszystkie baniaczki prezentowały sie bardzo fajnie - zarówno z wystawy stałej jak i "imprezowe". Największe wrażenie zrobiło na mnei jednak akwarium w stylu lat 80, prawdopodobnie dlatego bo było bardzo podobne do pierwszego akwarium którym sie opiekowałem w drugiej klasie podstawówki ... powrót do przeszłości
Z ciekawostek - moja córka (lat 1,5) powiedziała pierwszy raz ryby (ribyy) właśnie podczas odwiedzania Drozdowa

Mimo iż zawitałem na dosyć krótko, właściwie przelotem (ok1h) to dzięki dobremu przewodnikowi (dzięki Robert) udało się mi i mojej rodzince zobaczyć co trzeba, potem przeją mnie adams2121 który dorzucił jeszcze trochę informacji o Dniach Akwarystki.
Wszystkie baniaczki prezentowały sie bardzo fajnie - zarówno z wystawy stałej jak i "imprezowe". Największe wrażenie zrobiło na mnei jednak akwarium w stylu lat 80, prawdopodobnie dlatego bo było bardzo podobne do pierwszego akwarium którym sie opiekowałem w drugiej klasie podstawówki ... powrót do przeszłości

Z ciekawostek - moja córka (lat 1,5) powiedziała pierwszy raz ryby (ribyy) właśnie podczas odwiedzania Drozdowa

- 1
- Rezydent
- Reputacja: 91
- GG: 0
thaz pisze:Zazdraszczam! Super ze impreza sie udala!
im@tapatalk
Tża było dołączyć

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
Dlaczego bliżej już nic z wystaw
Może w końcu zdecydujecie się zorganizować wystawę w Białym

Może w końcu zdecydujecie się zorganizować wystawę w Białym

- 1
Ja jestem za a nawet przeciw jak to kiedyś omawiano 

- 0
cierpliwość trzeba znaleźć głęboko w sobie
KODI jak będziemy coś, gdzieś...., kiedyś dowiesz się pierwszy.
Omawiamy temat, planujemy przy
i na tym się kończy, nie mamy jakiegoś Piłsudskiego, który mógłby nas ścisnąć za ryje i wymódz działanie.
Na chwilę obecną nie widzę wśród nas osoby, która udźwignęła by temat w praktyce, pogadać sobie można
Omawiamy temat, planujemy przy

Na chwilę obecną nie widzę wśród nas osoby, która udźwignęła by temat w praktyce, pogadać sobie można

- 0
Mann am Boden
Bawiłem się przednie. Drozdowo uważam, za najlepszą imprezę akwarystyczną na jakiej byłem. Bardzo serdecznie dziękuję
chłopakom za pomoc w postawieniu, a następnie zwinięciu dużego baniaka. Bez Was robiłbym to 5 razy dłużej. Przepraszam za "wskazujący palec" który czasem pojawiał się z mojej strony.

- 0

Spóźniona, aczkolwiek istniejąca fotorelacja. Kolejność zdjęć idzie wstecz, tak jakoś załączniki wstawia 

- 2
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
27L - gupiki Endlera
300L - Misz Masz
300L - Misz Masz
Moja rozwarta w uśmiechu morda gdy niosę kulę pokazuje jak dobrze się tam bawiłem od samego początku.
- 1
Proszę się Zalogować lub Zarejestrować, jeżeli chcesz zobaczyć obrazek dołączony do postu
Fotorelacja z Drozdowa:
http://www.akwa-mania.mud.pl
Fotorelacja z Drozdowa:
http://www.akwa-mania.mud.pl
- 3
- Często zagląda
- Reputacja: 41